Ambri Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Ahoj prosím o radu, sem tam mi špatně chytne při startování, a když zase potom otočím klíčkem na druhý pokus tak chytne hned, pak to třeba nedělá zase týden, nevím co se rady? 2.1td Citovat
erik406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 keby to nechytylo v chladnejsom pocasi, sedelo by to na zhavenie, no je tu malo podanych informacii Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Zkus hledání, psalo se tu o tom dost příspěvků. Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 jak pisou kluci, zkontroluj zhavici svicky a pak se od toho odpichnes dal... Citovat
comm Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 cavte chlapi je jedno ake pocasie je vonku. Nastartovat mozes a nemusis hned na prvy krat aj mne sa to stava aj dokonca aj po ceste a zastavke asi tak cca 10min. a uz neslo az po tretom startovani to naraz naskocilo a slo to v pohode az do dnes rana az na podruhy krat to nakoplo. a aj som to tu hladal ale bez uspechu Citovat
comm Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 zdravim vas pani tak asi uz mam chybu najdenu je to v mojom kluciku neviem ako je mozne ale je asi poskodeny bo som dal druhy ten je funglac a auto zatial slape uz cca 3 tyzdne a bol som u jedneho chlapka a ten sa mi mrkol na cerpadlo kontrooval a povedal ze jedine co nebude posluchat bude vyp. motora ale to ja uz viem sam a dost premam ze tam prdnem aj 2.5TD neviem pohram sa este s tou myslienkou Citovat
Burisek Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: comm zdravim vas pani tak asi uz mam chybu najdenu je to v mojom kluciku neviem ako je mozne ale je asi poskodeny bo som dal druhy ten je funglac a auto zatial slape uz cca 3 tyzdne a bol som u jedneho chlapka a ten sa mi mrkol na cerpadlo kontrooval a povedal ze jedine co nebude posluchat bude vyp. motora ale to ja uz viem sam a dost premam ze tam prdnem aj 2.5TD neviem pohram sa este s tou myslienkou Nechceš nám tady říct že tam chceš 2.5 TD motor ?? Nebo jen čerpadlo ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.