Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj prosím o radu, sem tam mi špatně chytne při startování, a když zase potom otočím klíčkem na druhý pokus tak chytne hned, pak to třeba nedělá zase týden, nevím co se rady? 2.1td

• O 2 měsíce později...
Odesláno

cavte chlapi je jedno ake pocasie je vonku. Nastartovat mozes a nemusis hned na prvy krat aj mne sa to stava aj dokonca aj po ceste a zastavke asi tak cca 10min. a uz neslo az po tretom startovani to naraz naskocilo a slo to v pohode az do dnes rana az na podruhy krat to nakoplo. a aj som to tu hladal ale bez uspechu

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravim vas pani tak asi uz mam chybu najdenu je to v mojom kluciku neviem ako je mozne ale je asi poskodeny bo som dal druhy ten je funglac a auto zatial slape uz cca 3 tyzdne a bol som u jedneho chlapka a ten sa mi mrkol na cerpadlo kontrooval a povedal ze jedine co nebude posluchat bude vyp. motora ale to ja uz viem sam a dost premam ze tam prdnem aj 2.5TD neviem pohram sa este s tou myslienkou

Odesláno
Původně zaslal: comm

zdravim vas pani tak asi uz mam chybu najdenu je to v mojom kluciku neviem ako je mozne ale je asi poskodeny bo som dal druhy ten je funglac a auto zatial slape uz cca 3 tyzdne a bol som u jedneho chlapka a ten sa mi mrkol na cerpadlo kontrooval a povedal ze jedine co nebude posluchat bude vyp. motora ale to ja uz viem sam a dost premam ze tam prdnem aj 2.5TD neviem pohram sa este s tou myslienkou

Nechceš nám tady říct že tam chceš 2.5 TD motor ?? Nebo jen čerpadlo ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...