Gargamell Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Dnešní technická kontrola: Vážné závady: 402 Kola - vůle v zavěšení 306 Klouby a páky řízení 308 Sbíhav. kol říd. nápr. 309 Odklon kol říd. nápr Můžete mi někdo říci, co tedy budu muset vyměnit. Díky Citovat
janou Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Predpokladám čapy na ramenách a čapy riadenia ak náprava hrkoce a má tendenciu vôle. Citovat
P607Olda Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Technik Ti klidně mohl říct, co máš vyměnit. Nás (syna) taky vyhodili pro blbost. Tak jsem tam šel, a zeptal se na detaily. Řekl mi přesně, kde našel vůli, a s tou ruční brzdou dost lapal po dechu, bo byla v pořádku. Jestli můžeš (nezadržel Ti TP), tak zkus jinou STK. Měl by Ti to také zjistit kterýkoli servisák (doporučují vesnické), strčí tam páčidlo a znalecky zavaklá. Důležité (vysvětlil mi oddie a moje zkušenost to plně potvrzuje): Na STK musíš poslat s autem servisáka, který tam každý druhý den veze nějaké auto. Ten dělá kšeft, a je váženým zákazníkem. Pak je taky někdy potřeba někoho vyhodit. Přijde neznámý Gargamell a schytá to. Citovat
P607Olda Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Bude to buď spodní čep ramen, nebo kulák řízení. Zaparkuj si nad dolíkem, příkopou, vezmi si páčidlo vlez pod auto a zkus kuláky řízení. Spodní čepy zkus taky, ale tady si nejsem jist, zda s nimi pohneš když auto stojí na kolech. Tak snad zvednout kola. No, nejjednodušší by bylo, kdyby Ti to řekl ten technik z STK. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 To,že nevrátí auto mechanikovi,co je tam obden,je bohužel tak..... Citovat
Gargamell Odesláno 11. září 2008 Autor Odesláno 11. září 2008 Něco prej drmlolil o kulovém čepu, na ten je ale třeba nějaký speciální klíč, že... to asi nechám na odborníkovi. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: Gargamell Něco prej drmlolil o kulovém čepu, na ten je ale třeba nějaký speciální klíč, že... to asi nechám na odborníkovi. Možná myslel SPODNI kul čep--ten má totiž vliv na všechny závady,které Ti napsal na STK. Je na něj třeba spec.klíč--nebo obyčejný sekáč a bác-hamr [upravil dne 11/9/08 ozzy1956] Citovat
Gargamell Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 Tak to asi svěřím odborníkovi. Ještě ke všemu mi vynechává alternátor nebo co. Battery charge fault. Tak to vemu z gruntu. Citovat
marisw Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 nechas peti kilo na sedacke a mas to v pohode urobene......a nemusis na to doma ani mrknut.... Původně zaslal: Gargamell Dnešní technická kontrola: Vážné závady: 402 Kola - vůle v zavěšení 306 Klouby a páky řízení 308 Sbíhav. kol říd. nápr. 309 Odklon kol říd. nápr Můžete mi někdo říci, co tedy budu muset vyměnit. Díky Citovat
Neon Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: P607Olda Na STK musíš poslat s autem servisáka, který tam každý druhý den veze nějaké auto. Ten dělá kšeft, a je váženým zákazníkem. Pak je taky někdy potřeba někoho vyhodit. Přijde neznámý Gargamell a schytá to. To je sice pravda, ale kdyby měl auto v cajku a jenom nějaký lehký závady, jako třeba klasická netěsnost převodovky a pod., tak ¨to nemá jak schytat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.