vendelinek Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Tak mi ráno ,když šel syn do práce,pravil,že dneska pude na STK,v poledne mi eště volal,jestli bych nejel s nim,tak mi to nedalo, a kouk sem do svýho techničáku,kdy že du vlasně já na tu technickou,a zjistil sem ,že vlastně už 10 dní sem propadlej,a tak odpoledne ve 14hod.když přišel syn z práce,(to mám zrovna vycházky)sme vyrazili oba dva,po cestě sem přemejšlel,jestli mám všechno v cajku,jestli vubec projdu,voni si tam najdou vždycky něco,byl sem velice překvapen,,emise :supera TK?,nebejt porezlýho vejfuku tak bez chyby, je to teda hodně blbě vidět,ale nechá se to přečíst(asi už jim docházela náplň v tiskárně) novej vejfuk už mám připravenej na výměnu na chaloupce,až skončim marození,tak du hned na to Citovat
genzer Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 gratuluji,byl jsem minulej mesic taky na STK stejna zavada,ja to mel za to,ze tam je ladacek:) Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Tak blahopřeji k úspěchu:potlesk. Syn také prošel?? Citovat
vendelinek Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Jjj,to sem zapoměl dodat,syn jel na řadu jako první(EM),a já čekal,a pak sme se vystřídali,já jel naEM a on už na TK,sešli jsme se na parkovišti asi po půl hodině,měl to \"vysvědčení\" trochu lepší ,měl všechno v absolutnim cajku,dukaz nemám,jelikož je někde pryč,a to vysvědčení si někam uklidil Citovat
Gargamell Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 No, já to mám dnes....tak jsem zvědav. Ale nejsem si vědom žádného nedostatku - snad jen tlumiče nejsou uplně v nejlepší kondici. Uvidíme... Citovat
Gargamell Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Tak mám online ifnormace, že je problém s jedním tlumičem, čepem a prasklinka na předním skle....Tak jsem na to zvědav. Nevíte do kdy bych to musel dát dohromady abych nemusel znovu platit? Citovat
Ferry Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: Gargamell Tak mám online ifnormace, že je problém s jedním tlumičem, čepem a prasklinka na předním skle....Tak jsem na to zvědav. Nevíte do kdy bych to musel dát dohromady abych nemusel znovu platit? ja myslim ze jakmile jsou nalezene zavady, ktere brani udeleni STK na dalsi dva roky, tak ti daji prechodne jen na mesic a platit opakovanou STK musis tak jako tak, ale myslim ze ta opakovana je pak levnejsi Citovat
Guest servisman Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 do 30 dnů je opakovaná za menší poplatek Citovat
vendelinek Odesláno 11. září 2008 Autor Odesláno 11. září 2008 Mám pocit,že to tady kdysy už někdo psal(nemužu to najít),snad na měsíc,zaplatíš kylo,a pak celou TK:myslimnebo tak nějak Citovat
Stratosik Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Do 30 dnů to je něco kolem 100,-Kč. A po 30 dnech už zase celá taxa. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 do 30 dnů je to 150 Kč ale je tržní trh záleží na jakou STK narazíš Citovat
Guest servisman Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 do 30 dnů je to 150 Kč ale je tržní trh záleží na jakou STK narazíš Citovat
kapa Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Mě to čeká v říjnu ale měl bych projít jen čekám co najdou. Citovat
unopet Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 a ja si tam pisem co chcem:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.