Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Hej lidi, já jsem to vyhrál!!! :D A vypadá to, že jdu do finále jezdit na okruh :super:super:super

Jestli můžu radit, tak jezděte lehce nad limit - 55/100, při dobržďování postupně podřazujte a zrychlování z města na 3 na plnej plyn asi plynulosti nevadí :D

Je tady ještě někdo s kym se třeba na finále potkáme?

ja uvidim pristy vikedn, ale chci se to taky pokusit vyhrat

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Hej lidi, já jsem to vyhrál!!! :D A vypadá to, že jdu do finále jezdit na okruh :super:super:super

Jestli můžu radit, tak jezděte lehce nad limit - 55/100, při dobržďování postupně podřazujte a zrychlování z města na 3 na plnej plyn asi plynulosti nevadí :D

Ale v nejvyšší průměrný rychlosti :D:D

Odesláno

já ale vůbec nevim jak se mi to povedlo, ale mám radost jak malej jarda :D

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Trocha zkušeností též přibyl po konzultaci s Dopravní policii kkterá nám dobodrobna vysvětlila fnc. radaru :-) a vyvrátily všechny mýty jak sem tomu vyhnout :-)

to by me zajimalo co ti naplacali do hlavy .....

Odesláno

v letnanech v sobotu v 11, jeste 4 mista volny, potkame se s nekym???

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

muzeme tam jet dva? Planuju to na sobotu s Miss Scratch

jj může vás jet třeba i pět, ale pouze dva se můžete vystřídat jako řidiči.....;) vyberete si auto a jedete ;)

Odesláno

no do hlavy jen takový běžný pověry jako že když jedeš těsně za autem tak tě nezměřej apod.

jj můžete jet dva ale lepší každej svym pač když pojedete 2 tak každej 10km dohromady 20 a když každej sam tak kazdej 20km... tuhle logiku sem nepochopil a když jsme chteli jet kazdej jedno kolo se stejnym vozim tak nam rekli ze uz to nejde no haluz což:myslim:myslim,, takže lepší každej svym a trošku je polechtat a hlavne se neptat zda můžete vypnout ESP u BMW DTD nebo tak neco. pak na krizovatce vypnout a poradne to proslapnout :-):D

Odesláno

Tak včera jsem taky jel 320d kupé. Fakt bomba svezení, 130kW ve dvoulitru fakt umí zatáhnout jen to bylo šíleně krátký. Byla se mnou přítelkyně, musela sedět vzadu a jel se mnou druhej řidič kterej řídil nazpět.

post-0-14109602258807_thumb.jpg

Odesláno

no ja chci zkusit vyhrat, tak o proslapavani to asi nebude, Ada ridit nebude protoze se toho boji :-), ale mozna ji ukecam :-)

Odesláno

zkusim to se vejit do limitu :-), ale znam se, bohuzel...

pasli ze nekoho chytli ve 213, myslim ze to auto umi i vic :D

Odesláno
Původně zaslal: Welis

no do hlavy jen takový běžný pověry jako že když jedeš těsně za autem tak tě nezměřej apod.

jj můžete jet dva ale lepší každej svym pač když pojedete 2 tak každej 10km dohromady 20 a když každej sam tak kazdej 20km... tuhle logiku sem nepochopil a když jsme chteli jet kazdej jedno kolo se stejnym vozim tak nam rekli ze uz to nejde no haluz což:myslim:myslim,, takže lepší každej svym a trošku je polechtat a hlavne se neptat zda můžete vypnout ESP u BMW DTD nebo tak neco. pak na krizovatce vypnout a poradne to proslapnout :-):D

kdyz jedes za kamionem, tak te nezmeri, pokud jsou cary na silnici a tam smeruje kamera, staci prudce zmenit rychlost a radar to nevyhodnoti, to jsou zase moje poznatky od kolegy policisty, tak nevim...

Odesláno

tak ja uz to mam taky za sebou a vzal sem si 130i... no musim rici ze to jede pekne. JEn sem se pohadal se skolitelem ohledne smyslpnosti ABS a ESP, ja tvrdil ez me bohate staci spera na zadni naprave a zbytek je nahovno :D :D

130i_3.jpg

130i_2.jpg

130i.jpg

Odesláno

tak ja uz to mam taky za sebou a vzal sem si 130i... no musim rici ze to jede pekne. JEn sem se pohadal se skolitelem ohledne smyslpnosti ABS a ESP, ja tvrdil ez me bohate staci spera na zadni naprave a zbytek je nahovno :D :D

Klasický Jiří že.... :D:D:D:D:D No, tak se nám přiznej, jaké jsou škody?:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Klasický Jiří že.... :D:D:D:D:D No, tak se nám přiznej, jaké jsou škody?:D

Přední nárazník - v haj*lu, spodní kryt motoru - v haj*lu, lak po opláchnutí...... v haj*lu :D:D jako vždy, úspěch zaručen :D

Jinak Marline, ta první fotka je dokonalá :super

Odesláno

v letnanech v sobotu v 11, jeste 4 mista volny, potkame se s nekym???

Tyjo asi sme se tam videli.Byly sme tam 10-11 a kdyz sme pak odchazeli tak sem si vsim tvyho auta ;-) Meli sme 320D a teda super svezeni.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...