mr.SM Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Ahoj shanim informace ohledne Peugeotu 308CC, kdy prijde na trh a kolik bude cca. stat. Dekuji... Citovat
Stifler Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Myslim, že se tu o tom už někde psalo, zkus pohledat. Citovat
jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Hmmm.... a neví někdo o tom, kde bych sehnal alespoň jeden kousek 504 1/18 WELLY? Nějak jsem to zaspal a hledal jsem na www.foxtoys.cz a tam není a co jsem tak prohledal, nikde nic :( Sorry za nechtěný Večerní únava mozku:D [upravil dne 9/9/08 jarajarda] Citovat
MirasCC Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 jarajarda: Asi ses trochu netrefil s tématem Nicméně - co přesně sháníš? Má to mít konkrétní barvu a tvar? Proč zrovna Welly a ne jinej výrobce? Máš aspoň fotku toho co sháníš? Link na stránku výrobce? Citovat
jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: MirasCC jarajarda: Asi ses trochu netrefil s tématem Nicméně - co přesně sháníš? Má to mít konkrétní barvu a tvar? Proč zrovna Welly a ne jinej výrobce? Máš aspoň fotku toho co sháníš? Link na stránku výrobce? :D:D A jo, já už sem utahanej víš Sem si to teď přečetl znova a docvaklo mi to, to je tak když na něco myslíš a montuješ to tam kam nemáš.... Link je v USA a tam mi to moc nepomůže... Prodává (nebo prodával) se i tady a nemůžu ho nikde najít Jedná se o Peugeot 504 sedan, WELLY 1/18. Na barvě mi už celkem nesejde, ale dělá (l) se v červené a černé.. Citovat
Marlin Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MirasCC jarajarda: Asi ses trochu netrefil s tématem Nicméně - co přesně sháníš? Má to mít konkrétní barvu a tvar? Proč zrovna Welly a ne jinej výrobce? Máš aspoň fotku toho co sháníš? Link na stránku výrobce? :D:D A jo, já už sem utahanej víš Sem si to teď přečetl znova a docvaklo mi to, to je tak když na něco myslíš a montuješ to tam kam nemáš.... Link je v USA a tam mi to moc nepomůže... Prodává (nebo prodával) se i tady a nemůžu ho nikde najít Jedná se o Peugeot 504 sedan, WELLY 1/18. Na barvě mi už celkem nesejde, ale dělá (l) se v červené a černé.. na 504ku v sedanu sem tak pred 2 mesiic koukal a premyslel jestli ji vzit nebo ne Bylo to v praze c OC Letnany v modelech Citovat
MirasCC Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Marlin ...Bylo to v praze c OC Letnany v modelech Bingo, taky sem to chtěl napsat - byl sem tam minulej tejden pro červenou 406 coupé od Gate a byl sem překvapenej, kolik jich tam ještě mají - když už to jinde není k sehnání Můžu se tam zkusit stavit mrknout a případně ho vzít. Mám to kousek od práce a ve čtvrtek by to šlo... Citovat
Marlin Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Marlin ...Bylo to v praze c OC Letnany v modelech Bingo, taky sem to chtěl napsat - byl sem tam minulej tejden pro červenou 406 coupé od Gate a byl sem překvapenej, kolik jich tam ještě mají - když už to jinde není k sehnání Můžu se tam zkusit stavit mrknout a případně ho vzít. Mám to kousek od práce a ve čtvrtek by to šlo... tenhle kram mam rad. Ja se tam vzdycky nehorazne zakecam Ale je tot am dobre, ze se tam daji sehnat modely, co uz jinde nejsou. Citovat
jarajarda Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Hmmmm....dá se tam zajet autem podle GPS..? Citovat
Marlin Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 ty woe, nemam ti ho v patek cestou koupit? Citovat
jarajarda Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Marlin ty woe, nemam ti ho v patek cestou koupit? Miras mi to zítra prověří, zda je a případně koupí, ideální by byl v černé, velice elegantní Citovat
mr.SM Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Panove ja nemyslel model. Ja myslel model . Kd ybude u nas na trhu... Citovat
MirasCC Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 mr.SM: Však jo, já to Jardovi psal, že netrefil téma Ale ani teď nic k tématu nemám, snad jedině že si musíš počkat, však už se brzo dočkáš jarajarda: Nepotěším tě. Byl sem dneska na tom Zličíně, tvůj vytouženej tam nemají Citovat
robozv Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 aha co tu mame???? http://www2.norev.com/index.php?content=mod&mod=0&marque=1&modele=383&echelle=0&categorie=0&valid=yes〈=fr&okm=Go no ale cenu ti neviem povedat ja ked som zhanal 307ku new modwl zistil som ze ju vyraba iba tato firma a ziadna ina a ked som este zistil ze v mierke 1:43 stoji 1100SK!!!+ postovne vykaslal som sa na to ked zistite niekto cenu tej 308ky dajte vediet Citovat
jarajarda Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: robozv aha co tu mame???? http://www2.norev.com/index.php?content=mod&mod=0&marque=1&modele=383&echelle=0&categorie=0&valid=yes〈=fr&okm=Go no ale cenu ti neviem povedat ja ked som zhanal 307ku new modwl zistil som ze ju vyraba iba tato firma a ziadna ina a ked som este zistil ze v mierke 1:43 stoji 1100SK!!!+ postovne vykaslal som sa na to ked zistite niekto cenu tej 308ky dajte vediet No taky ses maličko netrefil:D mimochodem ten slogan je sakra dobrej co máš pod podpisem:super:D Citovat
robozv Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: robozv aha co tu mame???? http://www2.norev.com/index.php?content=mod&mod=0&marque=1&modele=383&echelle=0&categorie=0&valid=yes〈=fr&okm=Go no ale cenu ti neviem povedat ja ked som zhanal 307ku new modwl zistil som ze ju vyraba iba tato firma a ziadna ina a ked som este zistil ze v mierke 1:43 stoji 1100SK!!!+ postovne vykaslal som sa na to ked zistite niekto cenu tej 308ky dajte vediet No taky ses maličko netrefil:D mimochodem ten slogan je sakra dobrej co máš pod podpisem:super:D on o voze a mi o koze za ten slogan dakujem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Jo slogan dobry, eln s chybou, mas tam NEOMZETE Citovat
robozv Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jo slogan dobry, eln s chybou, mas tam NEOMZETE dakujem opravene ani so si toho nevsimol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.