Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmmm.... a neví někdo o tom, kde bych sehnal alespoň jeden kousek 504 1/18 WELLY? Nějak jsem to zaspal a hledal jsem na www.foxtoys.cz a tam není :( a co jsem tak prohledal, nikde nic :( :( :(

Sorry za nechtěný :xvul Večerní únava mozku:D

[upravil dne 9/9/08 jarajarda]

Odesláno

jarajarda: Asi ses trochu netrefil s tématem :)

Nicméně - co přesně sháníš? Má to mít konkrétní barvu a tvar? Proč zrovna Welly a ne jinej výrobce? Máš aspoň fotku toho co sháníš? Link na stránku výrobce?

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Nicméně - co přesně sháníš? Má to mít konkrétní barvu a tvar? Proč zrovna Welly a ne jinej výrobce? Máš aspoň fotku toho co sháníš? Link na stránku výrobce?

:D:D:D A jo, já už sem utahanej víš:D Sem si to teď přečetl znova a docvaklo mi to, to je tak když na něco myslíš a montuješ to tam kam nemáš....

Link je v USA a tam mi to moc nepomůže... Prodává (nebo prodával) se i tady a nemůžu ho nikde najít :(

Jedná se o Peugeot 504 sedan, WELLY 1/18. Na barvě mi už celkem nesejde, ale dělá (l) se v červené a černé..

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

:D:D:D A jo, já už sem utahanej víš:D Sem si to teď přečetl znova a docvaklo mi to, to je tak když na něco myslíš a montuješ to tam kam nemáš....

Link je v USA a tam mi to moc nepomůže... Prodává (nebo prodával) se i tady a nemůžu ho nikde najít :(

Jedná se o Peugeot 504 sedan, WELLY 1/18. Na barvě mi už celkem nesejde, ale dělá (l) se v červené a černé..

na 504ku v sedanu sem tak pred 2 mesiic koukal a premyslel jestli ji vzit nebo ne :)

Bylo to v praze c OC Letnany v modelech

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

...Bylo to v praze c OC Letnany v modelech

Bingo, taky sem to chtěl napsat - byl sem tam minulej tejden pro červenou 406 coupé od Gate a byl sem překvapenej, kolik jich tam ještě mají - když už to jinde není k sehnání ;)

Můžu se tam zkusit stavit mrknout a případně ho vzít. Mám to kousek od práce a ve čtvrtek by to šlo...

Odesláno

Původně zaslal: Marlin

...Bylo to v praze c OC Letnany v modelech

Bingo, taky sem to chtěl napsat - byl sem tam minulej tejden pro červenou 406 coupé od Gate a byl sem překvapenej, kolik jich tam ještě mají - když už to jinde není k sehnání ;)

Můžu se tam zkusit stavit mrknout a případně ho vzít. Mám to kousek od práce a ve čtvrtek by to šlo...

tenhle kram mam rad. Ja se tam vzdycky nehorazne zakecam :)

Ale je tot am dobre, ze se tam daji sehnat modely, co uz jinde nejsou.

Odesláno

mr.SM: Však jo, já to Jardovi psal, že netrefil téma :) Ale ani teď nic k tématu nemám, snad jedině že si musíš počkat, však už se brzo dočkáš ;)

jarajarda: Nepotěším tě. Byl sem dneska na tom Zličíně, tvůj vytouženej tam nemají :(

Odesláno
Původně zaslal: robozv

aha co tu mame???? http://www2.norev.com/index.php?content=mod&mod=0&marque=1&modele=383&echelle=0&categorie=0&valid=yes〈=fr&okm=Go

no ale cenu ti neviem povedat ja ked som zhanal 307ku new modwl zistil som ze ju vyraba iba tato firma a ziadna ina a ked som este zistil ze v mierke 1:43 stoji 1100SK!!!+ postovne vykaslal som sa na to ked zistite niekto cenu tej

308ky dajte vediet :papa

:D No taky ses maličko netrefil:D

:xvul mimochodem ten slogan je sakra dobrej co máš pod podpisem:super:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: robozv

aha co tu mame???? http://www2.norev.com/index.php?content=mod&mod=0&marque=1&modele=383&echelle=0&categorie=0&valid=yes〈=fr&okm=Go

no ale cenu ti neviem povedat ja ked som zhanal 307ku new modwl zistil som ze ju vyraba iba tato firma a ziadna ina a ked som este zistil ze v mierke 1:43 stoji 1100SK!!!+ postovne vykaslal som sa na to ked zistite niekto cenu tej

308ky dajte vediet :papa

:D No taky ses maličko netrefil:D

:xvul mimochodem ten slogan je sakra dobrej co máš pod podpisem:super:D

on o voze a mi o koze :mrk za ten slogan dakujem :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...