MJSytic Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Tak když už je tady tohle téma, tak se rovnou zeptám. Jelikož v neděli vyrážíme do Zdiaru na týdenní pobyt a je to moje první cesta za „hranice“, tak bych byl moc rád, kdyby jste mi předali info tzv. z první ruky. Takže jestli jsem to dobře pochopil. Přes den svítit netřeba(ale můžu), v obci 60km/h (není-li značeno jinak) mimo obec 90km/h dálnice 130km/h??? Ještě by mně zajímalo jestli jsou nějaký extra záležitosti, na kterých bych si měl dát pozor nebo bych měl mít s sebou(něco, co je jinak než u nás). Jo a v neposlední řadě trošku trapnej dotaz:aut Kde mám koupit SK dálniční známku? Já jen jestli to není, jako u nás, že ty krátkodobí mají na každý 10tý benzínce a někdy ani to ne:bacha Citovat
PnR Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 urcite nalepku kupis na hocijakej benzinke, a pri prichode na sr mas tabulku kde su vyznacene rychlosti a obmedzenia, ale inak si to povedal spravne.. btw myslim ze tyzdenna nalepka stoji 150sk Citovat
MJSytic Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: PnR urcite nalepku kupis na hocijakej benzinke, a pri prichode na sr mas tabulku kde su vyznacene rychlosti a obmedzenia, ale inak si to povedal spravne.. btw myslim ze tyzdenna nalepka stoji 150sk OK, díky Citovat
Welis Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Nechápu Já tvrdím, že pokud se člověk připlete do kolizní situace (neřeším, zda z vlastní viny či z jiných příčin) a není při jízdě v autě připoután (či při jízdě na kole nemá na hlavě přilbu), pak by mu neměla být hrazena léčba nebo by aspoň měl být donucen k finanční spoluúčasti. S feťáky a kuřáky jsem to spojil jen pro názornost souhlasím a když nebude v noci osvětlen tak by to mělo být klasifikováno jako porušení silničních pravidel a všechna vina by byla na cyklistovy... pač mě dokáže na... když nejsou vidět.. Citovat
ivanh Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Postavme to naopak. Sundal som neosvetleneho cylklistu. Budem tvrdit: ja so isiel tak ako mam - svietil som,siel som v pravo a povolenou rychlostou v tom sa z tmy prirutil neosvetleny cuvajuci cyklista a nabural mi do mojho auta. On je na vine. Chcel by som vidiet ako by reagovali na tuto vypoved a ako by posudzovali zrazku 2 aut v noci kde jedno svietilo a druhe nie. Vyst na cestu s neosvetlenym byciklom je ako hrat rusku ruletu. Je tam jasny umysel nesvietit tak nech sa necuduje co sa stalo. Ked niekto neda prednost tak sa tiez nikto necuduje ze potrestali toho kto nedodrzal pravidla. IvanH Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Len doplnim, za 150 Sk na 2 tyzdne Kupis ju ozaj na kazdej pumpe, dokonca ju predava aj dost TRAFik s novinami a cigaretami Plati to iste co u vas, treba na kontrolny ustrizok vyplnit tvoju SPZ, inac neni platny. Rychlosti si napisal spravne. Myslim ze reflexnu vestu musite mat tak ako u nas, v dosahu z miesta vodica Citovat
MJSytic Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Len doplnim, za 150 Sk na 2 tyzdne Kupis ju ozaj na kazdej pumpe, dokonca ju predava aj dost TRAFik s novinami a cigaretami Plati to iste co u vas, treba na kontrolny ustrizok vyplnit tvoju SPZ, inac neni platny. Rychlosti si napisal spravne. Myslim ze reflexnu vestu musite mat tak ako u nas, v dosahu z miesta vodica Tu mám v kapse u dveří spolujezdce, ale nejsem si jistý, jestli u nás není povinná jen pro služební vozidla:myslim Ale já jí každopádně mám:) Citovat
PnR Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Len doplnim, za 150 Sk na 2 tyzdne Kupis ju ozaj na kazdej pumpe, dokonca ju predava aj dost TRAFik s novinami a cigaretami Plati to iste co u vas, treba na kontrolny ustrizok vyplnit tvoju SPZ, inac neni platny. Rychlosti si napisal spravne. Myslim ze reflexnu vestu musite mat tak ako u nas, v dosahu z miesta vodica tak to ma potom oklamali na pumpe.. ked som vtedy kupoval tak na 99% to bolo len na tyzden (februar) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 PNR jooo, sorry Ja sem pako, tak je to predsa len na tyzden. Este mam kontrolny ustrizok v dokladoch a ked som ho pozeral je tam len tyzden Moja chyba Inac edison, este som chcel doplnit. Kedy si videl ze sa zrazia 2 cyklisti a pritom sa zabiju ???? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.