BERT Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Zdravím , minulý týden se mi začala zničeho nic fest zevnitř mlžit jedna přední lampa. Nevím jestli to má nějakou souvislost, ale zrovna minulý týden jsem v této lampě měnil žárovku a do druhého dne jsem zapoměl vrátit zpátky ten gumový kulatý kryt. Nemá někdo s tímto nějakou zkušenost? A to mi zrovna před měsícem skončila záruka. Uvidím jak v případě návštěvy servisu pořídím. Díky za případnou radu. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Skús dať dole krytku a jazdi bez nej so zapnutým svetlom nech sa reflektor prehreje a voda odparí, potom ho ihneď ešte za tepla zakrytuj. Citovat
jeník Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Skús dať dole krytku a jazdi bez nej so zapnutým svetlom nech sa reflektor prehreje a voda odparí, potom ho ihneď ešte za tepla zakrytuj. Toto řešení se nabízí jako optimální. Citovat
BERT Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 Zkusil jsem to a nechal po dva dny na slunci s otevřenou krytkou, odpařilo se to a zatím to vypadá v poho. Díky Citovat
ANRY Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 No tak ja mam stejny problem s pravym prednim svetlem. Zacalo to z niceho nic, tak jsem oddelal kryty a nechal to vyschnout, ale do par hodin se to zacalo zase rosit. A prijde mi to posledni dobou horsi...necham to vzdy vyschnout a velice rychle zamlzene. Zatim casek nejak nebyl to resit, ale napada nekoho cim by to mohlo byt? muze se treba neco odparovat z prave casti motoru?:myslim:myslim deje se to i za hezkeho pocasi, takze varianta ze to neni dobre utesnene zvenci tim tak nak odpada. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Vlhkosť vo vzduchu je aj za pekného počasia. Budeš to mať zle utesnené alebo dokonca prasknuté. Citovat
BERT Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 Taky myslím , že pokud by se ti tam dostalo nějaké množství vody , jako v mém případě / nezavření krytky žárovky a následné mytí auta/, tak po určité době se to odpaří. Ale pokud se ti to zamlžuje delší dobu a stále víc, tak jestli opravdu nedochází k netěsnosti lampy. I to se stává. Pak by to bylo asi na výměnu lampy a to opravdu není levná záležitost. Citovat
Demo Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Mozna muj napad bude znit jako kravina, ale rosil se mi blinkr, po nekolikrat jsem ho patlal kolem dokola ruznymi tmely a nic, tak jsem se nasral, zespodu (na tele blinkru, ne ve sklicku) jsem udelal 3 dirky 3 mm vrtakem a je pokoj, co natece to odtece Citovat
ANRY Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 praskly neni, aspon co se tyce vsech viditelnych casti svetla, takze to asi bude opravdu netesnosti. Cim to utesnit? Mate neco proverene....ne treba na svetlometu, ale treba na necem jinem...a kdyz to nepomuze tak pred koupi noveho svetlometu bych i klidne nejak zkusil udelat \"odvetravani\", neco na styl Demo Citovat
Demo Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 nemas tam treba nasrany xenony, ze by ti to protekalo skrz pruchodku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.