Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

palivový filtr

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

dá se sasmostatně koupit těsnící o kroužek do naftového filtru?Mě to vždy,když ho utahnu tak týden neteče a pak začne slzet okolo vršku.Děkuji

Odesláno
Původně zaslal: buky

Nevím co znamená obal filtru.

Ozzy myslí tu nádobu, ve které je vlastní filtrační vložka. Za nový se vyměňuje jen ten vnitřní filtrační kus. Většina výrobců vložek k ní dává jen ten horní velký kroužek mezi držákem a tou nádobou, ale např. u Halfords jsem teď vložku kupoval a byly tam všechny čtyři těsnění, které s výměnou nějak souvisí (velký kroužek pod nádobu, horní a dolní těsnění vložky a těsnění pod hlavu centrálního šroubu, který to drží pohromadě).

BTW: líp by se radilo, kdybychom věděli, co máš za model.

Odesláno

Mám 406 ST HDi 80kw sedan restyl RHZ,rv 2000.Já jsem to zadal do té hlavní stránky o uživateli,ale nějak se to tam neoběvilo.

Jinak mám přesně ten typ co je na obrázku.To těsnení je tam jenom ten o krouřek.Jinak nevím čím by to dále mělo těsnit.

Odesláno

Já popisoval starší provedení s pumpičlou - no nevěděl jsem o jaký motor jde. Ale pořád se jedná jen o vložku. Jak psal Ozzy, zkontroluj dosedací roviny nádoby a víka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...