Guest buky Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Zdravím, dá se sasmostatně koupit těsnící o kroužek do naftového filtru?Mě to vždy,když ho utahnu tak týden neteče a pak začne slzet okolo vršku.Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 budeš mít K.O. obal filtru...jinak origo peugeot ta gumka a taky,kde se prodávají,,O\'\' kroužky --vem starou na vzor [upravil dne 9/9/08 ozzy1956] Citovat
Kdo Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: buky Nevím co znamená obal filtru. Ozzy myslí tu nádobu, ve které je vlastní filtrační vložka. Za nový se vyměňuje jen ten vnitřní filtrační kus. Většina výrobců vložek k ní dává jen ten horní velký kroužek mezi držákem a tou nádobou, ale např. u Halfords jsem teď vložku kupoval a byly tam všechny čtyři těsnění, které s výměnou nějak souvisí (velký kroužek pod nádobu, horní a dolní těsnění vložky a těsnění pod hlavu centrálního šroubu, který to drží pohromadě). BTW: líp by se radilo, kdybychom věděli, co máš za model. Citovat
Guest buky Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Mám 406 ST HDi 80kw sedan restyl RHZ,rv 2000.Já jsem to zadal do té hlavní stránky o uživateli,ale nějak se to tam neoběvilo. Jinak mám přesně ten typ co je na obrázku.To těsnení je tam jenom ten o krouřek.Jinak nevím čím by to dále mělo těsnit. Citovat
Kdo Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Já popisoval starší provedení s pumpičlou - no nevěděl jsem o jaký motor jde. Ale pořád se jedná jen o vložku. Jak psal Ozzy, zkontroluj dosedací roviny nádoby a víka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.