Gargamell Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Nějak mi poblikává hláška Battery charge fault nebo tak něco. Před asi tak 3000km už se mi v Chorvatsku neco po... a místní šikulové to opravili. Bohužel jsem chorvatštině nerozumněl natolik abych věděl, co tam měnili. Včera mi to znovu píplo - symbol baterie na pár minut a zase klid. Asi tedy bude lepší dát celý alternátor repasovat. Musím ho ale demontovat. Jak moc je to náročné. Mám se do toho pustit sám, nebo raději oslovit odborníka? Namontovat si to určitě nechám. Díky Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 nevim presne jak vypada napinaci kladka remene u HDi, ale je co jsem delal ja u moji 1.8 16V, tak je trochu problem bez poradne paky a pevneho materialu ctyrhranu premoct tu samonapinaci pruzinu kladky, pak uz to jde snadno - sundat prave predni kolo, plastovy podbeh, aby ses dostal k remenu, po sundani remenu povolit sroubky ktere drzi draty a zbyvaj pak uz jen dva dlouhe srouby co drzi altik v drzaku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.