vendelinek Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Právě mi přišlo emajlem,velice zajímavé http://piktogramy.gajda.cz/2008/ pootvírej si roky [upravil dne 9.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
marisw Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 no mimozenšťania to neboli určite iba ak nejaky nadaní fanatici... Původně zaslal: vendi.stejskal Právě mi přišlo emajlem,velice zajímavé http://piktogramy.gajda.cz/2008/ pootvírej si roky [upravil dne 9.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 byli to mimozemstani keri prileteli, udelali pekny obrazec v obili a zase odleteli. Jo a vzali si 3 zrnicka obili, diky kterym josu u nich na planete bohaci, bo obili je tam tou nejcennejsi surovinou! Citovat
jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Hmmm....a koukám tady od nás tam není nic:D Taky jsme tu měli ufo:D Citovat
jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Kdo zná, tak to dole jsou slonní kameny (bílé kameny). Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. Citovat
jarajarda Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. No pak když jsem tam byl (pěšky), tak tam běhali ti s těma pérkama na tyčkách:D A oni sami vypadali jak UFO:D Tohle je focený už asi bohužel po 14 dnech, tak to není tak vidět.. Citovat
pastorek Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ...prečo tý zelený všiváci robia takéto obrazy iba v obilí? ....sú krpatý a v kukurici by sa nevideli Citovat
Stifler Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. Koukal jsem nedávno na nějakej pořad na ČT1 (nějaký záhady) a tam měli videozáznam se záběrem na pole - jakoby se nechumelilo stálo všechno obilí a pak najednou bác a v poli ležel obrazec. Prostě se to obilí přímo před kamerou za setinu vteřiny na všech místech stejně rychle skácelo k zemi. To jsem čuměl jako péro z gauče. :o a obrazec to udělalo pěknej. Citovat
jarajarda Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: f3Rd@ chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. Koukal jsem nedávno na nějakej pořad na ČT1 (nějaký záhady) a tam měli videozáznam se záběrem na pole - jakoby se nechumelilo stálo všechno obilí a pak najednou bác a v poli ležel obrazec. Prostě se to obilí přímo před kamerou za setinu vteřiny na všech místech stejně rychle skácelo k zemi. To jsem čuměl jako péro z gauče. :o a obrazec to udělalo pěknej. UFO, UFO! Máme tady UFO! Marťani sem přiletěli!:D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: f3Rd@ chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. Koukal jsem nedávno na nějakej pořad na ČT1 (nějaký záhady) a tam měli videozáznam se záběrem na pole - jakoby se nechumelilo stálo všechno obilí a pak najednou bác a v poli ležel obrazec. Prostě se to obilí přímo před kamerou za setinu vteřiny na všech místech stejně rychle skácelo k zemi. To jsem čuměl jako péro z gauče. :o a obrazec to udělalo pěknej. pokud,něco takovýho neuvidim na vlasní bulvy,tak je to kamufláž,fotomontáž a já nevim co všechno se nechá dneska stou technikou udělat,je to prostě jen a jen blbnutí lidí a i když zase na druhou stranu,ty obrazce sou Citovat
Stifler Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal pokud,něco takovýho neuvidim na vlasní bulvy,tak je to kamufláž,fotomontáž a já nevim co všechno se nechá dneska stou technikou udělat,je to prostě jen a jen blbnutí lidí a i když zase na druhou stranu,ty obrazce sou Žádnej člověk ti nedokáže udělat tak krásnej symetrickej obrazec a natož položit každý klásek obilí stejným směrem........ Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 ja bych to videl na nejakou zbran, treba satelit, ktery usa testuje... btw videli jste na youtube pitvu mimozemstana? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.