Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

byli to mimozemstani keri prileteli, udelali pekny obrazec v obili a zase odleteli. Jo a vzali si 3 zrnicka obili, diky kterym josu u nich na planete bohaci, bo obili je tam tou nejcennejsi surovinou! :P

Odesláno

chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. ;)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

chtelo by to dat k tomu poli kameru, aby se pak videlo, kdo to v noci udelal, jestli tam pristala lod se zelenyma uchylackama a nebo jestli tam behala parta lidi s baterkama. ;)

No pak když jsem tam byl (pěšky), tak tam běhali ti s těma pérkama na tyčkách:D A oni sami vypadali jak UFO:D

Tohle je focený už asi bohužel po 14 dnech, tak to není tak vidět..

Odesláno

Koukal jsem nedávno na nějakej pořad na ČT1 (nějaký záhady) a tam měli videozáznam se záběrem na pole - jakoby se nechumelilo stálo všechno obilí a pak najednou bác a v poli ležel obrazec. Prostě se to obilí přímo před kamerou za setinu vteřiny na všech místech stejně rychle skácelo k zemi. To jsem čuměl jako péro z gauče. :o :o :o a obrazec to udělalo pěknej. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Koukal jsem nedávno na nějakej pořad na ČT1 (nějaký záhady) a tam měli videozáznam se záběrem na pole - jakoby se nechumelilo stálo všechno obilí a pak najednou bác a v poli ležel obrazec. Prostě se to obilí přímo před kamerou za setinu vteřiny na všech místech stejně rychle skácelo k zemi. To jsem čuměl jako péro z gauče. :o :o :o a obrazec to udělalo pěknej. ;)

UFO, UFO! Máme tady UFO! Marťani sem přiletěli!:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

pokud,něco takovýho neuvidim na vlasní bulvy,tak je to kamufláž,fotomontáž a já nevim co všechno se nechá dneska stou technikou udělat,je to prostě jen a jen blbnutí lidí a :blablabla i když zase na druhou stranu,ty obrazce sou :super

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

pokud,něco takovýho neuvidim na vlasní bulvy,tak je to kamufláž,fotomontáž a já nevim co všechno se nechá dneska stou technikou udělat,je to prostě jen a jen blbnutí lidí a :blablabla i když zase na druhou stranu,ty obrazce sou :super

Žádnej člověk ti nedokáže udělat tak krásnej symetrickej obrazec a natož položit každý klásek obilí stejným směrem........ ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...