adraj Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Již několikrát se mi stalo,že mi nešlo stáhnout okénko. Vůbec to nereagovalo. Až po nějaké době zničeho nic to začne fungovat.Rozdělané jsem to teda ještě neměl. Kdyby někdo věděl poradte. Dík PS:kdyby to měl někdo nafocené,bylo by to ještě lepší. Citovat
adraj Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 ták a je to v pr.... Dnes jsem to už nerozchodil. Nikdo ještě neřešil? Citovat
Che Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 rozebral a složil sem ten spínač ve dveřích a od tý doby dobrý Citovat
Guest novoták Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 já mám stejnej problem novej vypínač v peugeot 922,- Citovat
kaprik Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 hoj,zkus ten spinac vyndat (chvili mi trvalo nez jsem na to prisel jak-bylo to dost zatuhly-konektory a tak...) rozebrat a prostrikat kontaktolem,taky mi to nefungovalo,pac mi tam parkrat pres otevrene okno naprselo a bylo vymalovano,ale ted to zas fici bez problemu... Citovat
Guest novoták Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 díky dnes sem to skoušel a ok Citovat
adraj Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 no díky takové kravině,jako že mi nešlo stáhnout to okénko u řidiče,jsem neprošel technickou:bojim Spínač byl v pořádku,ale motorek ne. Takže sundat tapec,použít kontaktol,prostříkat a zase funguje,tak jak má. Ani jsem ho nerozebíral. [upravil dne 10/11/08 adraj] Citovat
kaprik Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 hmm,tak to už museli být fakt ňácí magoři,že jim vadí,když na tebe bude za jízdy chumelit či pršet...no comment Citovat
Guest novoták Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Já sem byl taky na stk a ani si toho nevšimly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.