Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky máte pánové problém když zasvítí trochu slunce, že nic nepřečtete na palub. počítači. Zkoušel jsem regulovat jas, ale větší intenzitu jsem z toho nedostal a mrknul jsem na podvětlující žárovky displeje, ale všechny jsou OK.

Displej mám oraznžový. Máte s tím stejný problém???

Odesláno

No to dělá to zpropadený denní svícení. Když rožneš světla tak displeje pohasnou a přes den nejsou moc vidět. Kór na přímým slunci. Nevím jestli by pomohlo zaktivovat v BSI rozsvícení po nastartování. :myslim

Odesláno

U 307 nefunguje ten trik s odpojením jednoho drátku, aby displej po rozsvícení světel nepohasínal? Určitě jo, jen najít ten správnej drátek...

Nebo aktivovat denní svícení, 307 by to snad měla umět v pohodě.

Odesláno
Původně zaslal: trima

díky za odpověď. Tak to si teda vyzkouším když zhasnu světla, jestli jas poklesne.

Právě displej pohasne při rozsvícení, aby v noci neoslňoval.

Odesláno

Tak jsem si to dneska vyzkoušel, zda-li po rozsvícení světel pohasne displej. Bohužel, nebo bohudík, tímto není, alespoň u 307. Ještě mě napadlo zda-li řízení intenzity osvětllení není snímáno z čidla pro automatické zapínání osvětlení podle venkovní intenzity světla? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...