trima Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Taky máte pánové problém když zasvítí trochu slunce, že nic nepřečtete na palub. počítači. Zkoušel jsem regulovat jas, ale větší intenzitu jsem z toho nedostal a mrknul jsem na podvětlující žárovky displeje, ale všechny jsou OK. Displej mám oraznžový. Máte s tím stejný problém??? Citovat
trima Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Takže s tím nemáte problémy? Nebo se nikomu nechce odpovědět. Citovat
Dave_k Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 No to dělá to zpropadený denní svícení. Když rožneš světla tak displeje pohasnou a přes den nejsou moc vidět. Kór na přímým slunci. Nevím jestli by pomohlo zaktivovat v BSI rozsvícení po nastartování. Citovat
MirasCC Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 U 307 nefunguje ten trik s odpojením jednoho drátku, aby displej po rozsvícení světel nepohasínal? Určitě jo, jen najít ten správnej drátek... Nebo aktivovat denní svícení, 307 by to snad měla umět v pohodě. Citovat
trima Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 díky za odpověď. Tak to si teda vyzkouším když zhasnu světla, jestli jas poklesne. Citovat
Dave_k Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: trima díky za odpověď. Tak to si teda vyzkouším když zhasnu světla, jestli jas poklesne. Právě displej pohasne při rozsvícení, aby v noci neoslňoval. Citovat
trima Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Aha, spíše mě napadlo, že rozsvícením je větší odběr a ten způsobí pokles jasu. Citovat
trima Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Tak jsem si to dneska vyzkoušel, zda-li po rozsvícení světel pohasne displej. Bohužel, nebo bohudík, tímto není, alespoň u 307. Ještě mě napadlo zda-li řízení intenzity osvětllení není snímáno z čidla pro automatické zapínání osvětlení podle venkovní intenzity světla? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.