asaad Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Zase se na vas obracim lidi s prosbou.Potrebuju poradit kde odvzdusnit vodu 406 Coupe 2.0i 16v RFV ? [upravil dne 9/9/08 asaad] Citovat
genzer Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 tohle by melo byt stejny jak na normal 406ce,takze zkusit kouknout jak na to! Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 urcite by mel byt ventilek na kolinku hadice co vede z radiatoru ( tesne u prepazky motor/kabina) a pak by mohl byt sroubek na telese termostatu Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 stačí se podívat na hadice či se podívat a najít téma odvzdušnění 406;) Citovat
asaad Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Ferry urcite by mel byt ventilek na kolinku hadice co vede z radiatoru ( tesne u prepazky motor/kabina) a pak by mohl byt sroubek na telese termostatu jj neco jako ventilek je jak rikas mezi prepazkou motor kabina...ale druhej nevidim a na termostatu neni nic takovyho.znamena to ze ma jenom jeden? Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 nebo u termostatu taková tyčka se šroubkem vím že tam OK406 něco podobného já tam mám jen šroubek viz obr [upravil dne 9/9/08 honza406] Citovat
asaad Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 tak sem to uspesne po... MOtor zahratej,bezelo to tak sundavam cepicku na obrazku a porad nic.Sroubuju sroubuju az mi zustala v ruce a v zapeti zacala strikat horka voda.No nasadit uz to neslo protoze bych se oparil,tak sem koukal jak mi to vsechno tece ven Diky za obrazek.Az to vychladne tak to zkusim u toho termostatu. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 jj čepičku vyndat ale já vyndával když byl motor v klidu až vytékala kapalina nasadil čepičku,u toho termostatu je dírka v šroubku tam to půjde lépe proti opaření čepičku nasadit do užší hadičky a tou si pomoci [upravil dne 9/9/08 honza406] Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: asaad tak sem to uspesne po... MOtor zahratej,bezelo to tak sundavam cepicku na obrazku a porad nic.Sroubuju sroubuju az mi zustala v ruce a v zapeti zacala strikat horka voda.No nasadit uz to neslo protoze bych se oparil,tak sem koukal jak mi to vsechno tece ven Diky za obrazek.Az to vychladne tak to zkusim u toho termostatu. klasika, taky uz se mi to parkrat stalo, skoro 90stupnu tepla voda je svin , chce to rychle vypnout motor, pak to prestane tect.Jinak ten sroubek na termostatu vysroubovavat uplne nemusis, ma v sobe dirku, takze staci jen povolit Tak znovu a lepe Pokud bys tu cepicku z kolinka ztratil, da se tam pouzit obycejna cepicka z pneu Citovat
asaad Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: asaad tak sem to uspesne po... MOtor zahratej,bezelo to tak sundavam cepicku na obrazku a porad nic.Sroubuju sroubuju az mi zustala v ruce a v zapeti zacala strikat horka voda.No nasadit uz to neslo protoze bych se oparil,tak sem koukal jak mi to vsechno tece ven Diky za obrazek.Az to vychladne tak to zkusim u toho termostatu. klasika, taky uz se mi to parkrat stalo, skoro 90stupnu tepla voda je svin , chce to rychle vypnout motor, pak to prestane tect.Jinak ten sroubek na termostatu vysroubovavat uplne nemusis, ma v sobe dirku, takze staci jen povolit Tak znovu a lepe Pokud bys tu cepicku z kolinka ztratil, da se tam pouzit obycejna cepicka z pneu No me ta voda tekla jeste po vypnuti motoru nejakou tu chvili...pak sem tu cepicku nemohl najit.Ale zadarilo se Takze je to lepsi na tom termostatu? Jinak je normalni ze to z oho strika?byl to malej vodotrysk tak 10cm [upravil dne 9/9/08 asaad] [upravil dne 9/9/08 asaad] Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 já zase hledal čepičku pod autem čili pod motorem jak mne vypadla Citovat
asaad Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: honza406 já zase hledal čepičku pod autem čili pod motorem jak mne vypadla No ja predved pekny divadlo kdyz se mi z toho u baraku zaclo kourit jak sla voda na motor :-D [upravil dne 9/9/08 asaad] Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Mu mého motoru RFV 2.Oi mohu ovzdušňovat u termostatu a nebo u topení (u přepážky): Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 detail ovzdušnění u termostatu (kryt): [upravil dne 10/9/08 OK406] Citovat
Guest Džůny Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Dneska jsem taky potřeboval odvzdušnit. Šel jsem po hadicích a našel ten ventilek na kolínku té hadice co vede z radiátoru (). Motor zahřátý na provozní teplotu s otevřeným víčkem a otevřel jsem ventilek. Tekla z toho horká voda s bublinkama, jenže pořád... Má se to nechat takhle otevřené, nebo jsem to dělal blbě a má se ventilek hned zase zavřít a pak zase znovu otevřít? Vyteklo mi toho ven docela dost, budu muset dolít. A na to se chci zeptat taky, jaká chl. kapalina do toho mého patří? Ta co jsem vypouštěl měla zelenou barvu. 406 Old 1.8 16V Citovat
Regan Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tak mě to čeká taky, a musim říct, že když to tady čtu tak už vidim jak mi to celý vyteče tak držte palce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.