Laďa Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 http://www.dovozauta.cz/ [upravil dne 18/9/08 Laďa] Citovat
Ferry Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: ThorR Takže ojnice vyletěla uplně ven, takže cely spodek motoru je KO, hlava taky nepujde pouzit, takze musim koupit novy motor. V servise u znameho mi rekl ze kdyz si vezme za prehozeni motoru 4tis, tak to komplet muze vyjit tak okolo 30 000,- takze docela maras, nevi nekdo o dobrem motoru? ja prodaval motor po novych rozvodech a svickach za 13,5 urcite sezenes, nevim jestli jsem ti nedaval uz jednou cislo, ale zkus ve Staříči u F-M brnknout na tohle cislo 608811311 a zeptat se Citovat
ThorR Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 Tak jsem tam zavolal a dozvedel jsem se ze jsem tomu samemu cloveku volal uz dopoledne svět je malej ... ale motor nema :myslim jinak ten odkaz je super, prej tam maji krasne motory za 12 ale zase je to za prahou, tak by to zase moc ekonomicke nebylo [upravil dne 18.9.2008 ThorR] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.