RychJ-1 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Tak mám dneska problémek, nemohu zařadit 2,4,R... Z ničeho nic, mi tam nejde dát ani jedna z těchto rychlostí, řadička se jako by sekne uprostřed mezi neutrálem a rychlostí a je tam stále neutrál.... Co by to mohlo být? Že by lanovod? Citovat
omegaalfa Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 nebo vylomený zuby - to by bylo horší - je pak lepší vyměnit celo převodovku než se trápit s opravou - jinak si myslím že když to nerozebereš - at lanovody nebo převodovku tak na to nepřijdeš Citovat
pastorek Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Skôr to vyzerá na ovládací mechanizmus. Ja by som rozobral kulisu a skontroloval pohyblivosť. Citovat
RychJ-1 Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Jo, zítra do jde do servisu... Už se mi to satlo jednou, šla tam jen jednička, nic víc, a byly to táhla, rozpadlý u motoru, po tom, co se měnil setrvačník... Bylo to špatně secvaknuté ty konce... Tak doufám, že je to zase jen nějaká prkotina... Naštěstí se mi to stalo přímo před barákem, objel jsem jen baraky na jedničku a zase zaparkoval, a to jsem měl před sebou c estou 700km... Citovat
jozefsv Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 to by malo byt len tiahlo,podobnu chybu som mal na 605 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.