Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už sem prisel na problem. Ked zapnem klúč v zapalovaní tak nebeží palivové čerpadlo. Ked už je motor naštartovaný, tak čerpalo beží. Vie niekto neco poradit ?:myslim Je na to nekde réle ? a kde presne ?

Odesláno

Zrejme sa jedná o P405 keď je to v tejto sekcii ale bolo by dobré uviesť i rok výroby, typ motora a prípadne i jeho označenie.

Ja mám relé čerpadla v čiernej krabičke pri motore. Pri pohľade zpredu je na ľavej strane tesne pred uložením tlmiča.

[upravil dne 6/9/08 pastorek]

Odesláno

Je to P 405 r.v 1988 1.9 benzín 88 kW. Zatím som zistil že to má takto fungovať. Ked štartujem tak po lištu benzín tlačí. Už som si vo forre načiel čo ešte skontrolovať. Tak neviem či spaduje benzín, alebo niečo iné. Ked ho ráno už naštartuje cez deň štartuje v pohode.Má auto ešte niekde palivový filter okrem toho pod autom pri palivovom čerpadle ?:myslim Díky.

Odesláno
Původně zaslal: jozocz

A kde najdem relátko na Palivové čerpadlo ?

Relátko je v krabičke v motorovom priestore medzi pravým svetlom a tlmičom. Mohlo by to byť ním.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...