Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky. Tak se mi vyskytl další nový problém s 406 HDI 2.0 r.v. 02 SEDAN. Když jedu po městě po kostkách, tak mi na předku klepe nehorázně nějaký plech. Napadlo mě, že by se mohlo jednat o ten kryt ze spodku auta co kryje ue spodu motor, tak jsem ho oddělal, ale jaksi to klepe pořád, možná ale již méně. Koukl jsem na výfuk a ten je v pohodě. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

Odesláno

A jinak mám ještě jeden zádrhel, moc autům nerozumím a možná to také souvísí s tím klepáním co jsem popisoval výše, opravdu nevím. Když zvednu kapotu a vypnu motor, tak se nehorázně zatřepe motor. Vím, že u motoru je to běžná věc, ale zdá se mi, že se zatřepe až příliš.

Odesláno

To vypadá na silenblok motoru,když se celej klepe,a co dělá řadička?:myslimta se taky klepe?:myslimnejsem teda žádnej fachmajstr jen :myslim

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

To vypadá na silenblok motoru,když se celej klepe,a co dělá řadička?:myslimta se taky klepe?:myslimnejsem teda žádnej fachmajstr jen :myslim

No, možná se také mírně chvěje, ale to si myslím, že je normální ne? Opravdu nejsem žádný technik, autí má cca 2 měsíce a začal jsem se o auta zajímat až teď, jsem opravdu v tomto amatér.

Odesláno

Takhle se to nepozná když nevíš jestli je to nad míru normálnosti nebo jestli už něco odešlo, máš nějaké konkrétnější bydliště než křoví 10? :D

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Takhle se to nepozná když nevíš jestli je to nad míru normálnosti nebo jestli už něco odešlo, máš nějaké konkrétnější bydliště než křoví 10? :D

Bydliště mám Křoví 10, je to u Velké Bíteše, asi cca 30 Km od Brna. Spíše by mě ale zajímalo, co tam klepe za ten plech, nebo co to je.

Odesláno
Původně zaslal: Petr Mazour

Bydliště mám Křoví 10, je to u Velké Bíteše, asi cca 30 Km od Brna. Spíše by mě ale zajímalo, co tam klepe za ten plech, nebo co to je.

Podľa čoho súdiš, že je to nejaký plech? Na prednej náprave môže klepať milión vecí.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Podľa čoho súdiš, že je to nejaký plech? Na prednej náprave môže klepať milión vecí.

No, protože to klepe jako když někdo mlátí ze spodu rukou do plechu. Když jedu, tak je to slyšet z okénka z levé strany, tak i spolujezdca. Když jsem si lehl pod auto a rukou zabouchal na ten kryt motoru, tak to vydávalo naprosto stejný zvuk. Tak jsem ten kryt oddělal a klepe to sice méně, ale pořá. Že by ještě ta druhá část toho krytu?

Odesláno

No, protože to klepe jako když někdo mlátí ze spodu rukou do plechu. Když jedu, tak je to slyšet z okénka z levé strany, tak i spolujezdca. Když jsem si lehl pod auto a rukou zabouchal na ten kryt motoru, tak to vydávalo naprosto stejný zvuk. Tak jsem ten kryt oddělal a klepe to sice méně, ale pořá. Že by ještě ta druhá část toho krytu?

Nemal by si ho radšej skúsiť pripevniť, než rozmontuješ celé auto... :myslim

Ten motor bude asi silentblok, aj to buchoce pri vypnutí, pohýňaní, brzdení motorom?

Odesláno

Nemal by si ho radšej skúsiť pripevniť, než rozmontuješ celé auto... :myslim

Ten motor bude asi silentblok, aj to buchoce pri vypnutí, pohýňaní, brzdení motorom?

jj, aji to bouchne při vypnutí motoru. Zítra ty spodní kryty zkusím lépe připevnit. Jsou tam ty nasazovaci šrouby, tak je zkusím podložit, co Ty na to?

Odesláno

Nsadzovacie? Myslíš tie plastové kolíčky s vrúbkovaním, čo sa len zatlačia? No na vyskúšanie to skús podložiť, ale dlhodobo by som to tak nenechával, aby ti to časom nevypadlo - vymeniť klíčky za nové. To buchnutie pri vypnutí motora urobí ten plech alebo je to iný zvuk?

[upravil dne 6.9.2008 AnotherOne]

Odesláno

Nsadzovacie? Myslíš tie plastové kolíčky s vrúbkovaním, čo sa len zatlačia? No na vyskúšanie to skús podložiť, ale dlhodobo by som to tak nenechával, aby ti to časom nevypadlo - vymeniť klíčky za nové. To buchnutie pri vypnutí motora urobí ten plech alebo je to iný zvuk?

[upravil dne 6.9.2008 AnotherOne]

Je to takový šroub, který má vroubkování. Zastrčí se a pootočí se s ním a drží. Je to iný zvuk, ten kryt mám přece oddělanej. :-)

Odesláno

Ahoj. Tak to vypadá, že problém je vyřešen. Dal jsem na ten spodní kryt nové šrouby a vše již OK. Dokonce jsem i vyřešil to kovové cinkání při jízdě. Měl jsem upadnutý držák, co drží kovovou trubičku od klimy. Je ta ta trubička, co je na ní napouštění klimy ( a kousek dále je takový ten klobouček ) . Dole na nárazníku je úchyt, ke ktrému je ta trubička připevněna a to jsem měl upadené.

Odesláno

Ahoj. Tak to vypadá, že problém je vyřešen. Dal jsem na ten spodní kryt nové šrouby a vše již OK. Dokonce jsem i vyřešil to kovové cinkání při jízdě. Měl jsem upadnutý držák, co drží kovovou trubičku od klimy. Je ta ta trubička, co je na ní napouštění klimy ( a kousek dále je takový ten klobouček ) . Dole na nárazníku je úchyt, ke ktrému je ta trubička připevněna a to jsem měl upadené.

:superzáhada odstraněna,:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...