Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím sice jak to sítí jemu, ale jak jsem to viděl na jiných autech, tak je viditelnost fakt perfektní, skoro jako by to měl origo, není to jako u zatmavení světel právě, to bych si nikdy neudělal :bojim

Odesláno

Ptal jsem se lidí, co šetří a rozhodujou dop.nehody, jak by se posuzovala nehoda, kdybych kouknul do kufru takovému \"tuningovi\". Bez právníka minimálně spoluvina až bez viny, s právníkem 100% bez viny.

Odesláno
Původně zaslal: BlizzardDovolim si tvrdit že ten spodní modrej pruh je mračítko... tj kus plastu.. pochybuju že by to prosvítila jakákoliv žárovka :D

tvrdit to můžeš, ale je to kravina, je to fakt jen nástřik, který je dost dobře propustný, akorát nevím jak se to jmenuje a kde se to dá koupit, svítivost je fakt super, prosvítí to obyč žárovka, max ledková, ale to už je jen detail.

Co se týká posuzování nehody, tak skoro každá úprava na autě to může zkomplikovat, od kol až po mračítko na předním světle. To je obecně známá věc...

Odesláno
Původně zaslal: MichalPetriksk

Původně zaslal: MichalPetriksk

Zdravim ja by som potreboval vediet či su aj čire svetla:myslim na 406 kombi :myslim

zadne

vsak na tom combiku jsou cire -teda v predu :D dozadu jsem jeste zadne nevidel

Odesláno

Ahooj,tak sem tady pročetl tu vášnivou debatu,ale musím říct že kamarád měl sprej na zadní světla(černej),a když to tím nastříkal,tak svítivost světel zůstala téměř stejná,ale co mě překvapilo víc-šel na technickou kontrolu(žádný známý tam neměl,nikoho údajně neuplatil),a tam mu to prošlo bez problémů-že prej to svítí úplně normálně..a přitom ty světla byly uplně černý..........

Takže asi záleží jestli si za ten sprej připlatíš,a koupíš ňákej co je opravdu na to...............:myslim

(i když on měl naprosto příšernou Fiestu,která byla před rozpadem,a technickou dělal někde v Kostelci n Labem,takže otázka je jak moc se na tuhle informaci spolehnout ;) )

[upravil dne 7.9.2008 razor]

Odesláno

me napadlo neco ve stylu reklam na autobusech, ktery jsou i pres sklo. Z venku vidis obrazek a dovnitr ne a ze vnitr vidis v klidu ven... a mit takovou folii v pozadovane barve, tak se to da na svetla nalepit :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...