adraj Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ted jsem se dostal k počítači Teda Petře dostaneš do nosu za tu fotku jak pracuju:D no ale zase lepší,než kdyby jsi mě vyfotil s lahváčem v ruce:D ). No je pravda,že mě bolej ruce ještě ted:D . Trávníčkovi si taky pěkně mákli a patří jim můj obdiv,že po práci a ještě s malejma dětma zvládli během 4dnů vymalovat a vše přestěhovat. Jinak tu zelenou jsem viděl naživo a nevypadá vůbec špatně (asi má Petr špatnej mobil:D ) Jo Petře,záchod máš taky hnědej?:D:D Citovat
janča205 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Mě se to líbí a obdivuju vás,že jste to tak rychle zvládli! Taky jsme nedávno malovali a já mám třeba sytě žlutej pokoj a fakt paráda! Citovat
buml Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 2 Vvitty > diky za info. Sem na tom podobne, celej starej krov a cela zahrada;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 ja uz vim proc Pe.Tr maloval pokoj na zeleno ===== Pronajal byt na sjezd zelelenych a ted ma pred woknama vajicka :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 modrou pro odesaky a hnedou na wece pro socani cervena je urco na chodbe Citovat
Rebik Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: buml 2 Vvitty > diky za info. Sem na tom podobne, celej starej krov a cela zahrada;) Trocha osvěty -)) http://www.nazeleno.cz/energie/drevena-ekopaliva-pelety-a-brikety-misto-uhli-a-plynu.aspx Citovat
buml Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Diky za poucny odkaz;) jeste problem kam to slozit:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.