capumpor Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Jakou může mít plus mínus cenu 405ka GRDT kombi? Nechcí jí prodávat, ale kupovat. Je to rok 1995. Najeto asi 200 tisíc. Má to tažné, ABS, přední okna v el., airbag na volantu, rádio a další. Interiér je velmi zachovalý, sedačky neprosezelé, nepotrhané. V poslední době do toho auta majitel dost investoval. Destičky, kotouče, táhla ruční brzdy, nové pneu a tak. Ale má také spoustu vad. Když je studený motor tak má divný zvuk jako když jde na 3 válce. Jak se ohřeje, je to OK. Také se loupou stříbrné lišty na narazníku a lak na kapotě je popraskaný. Nad zadním nárazníkem je na laku znát rez, protože má bublinky. Je to asi 2x2 cm. Náprava má minimální áčka, nic vážného. Chtěl bych znát Váš názor kolik za to tak dát, ale prosím nepište mi ať se vykašlu na 405ku a připlatím si na 406ku. Řeknu jen, že za to chce pětimístnou cifru a první číslo je 1. Vyplatí se to? Citovat
brutall Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 nepiš hádanky , napiš jaká je cena! já před tejdnem prodal 405 , a taky sem do toho hodně investoval Citovat
Kelfik Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Jestli je to do 20tis, tak by to nemuselo být vůbec špatný, důležitý je ten motor převodovka a zadní náprava. Jestli už jde mírně do A tak je už po smrti a rychle odejde. Nám u 205ky po tom co se začala jevit špatná náprava, byla do půlroku zničená. Repase tak 8tis. Jinak pokud špatně běží studený motor může to být jen špatně nastavený sytič. pokud jinak běží dobře jak se přidá plyn tak je to ok. Hlavně jestli je turbo ok a není voda v oleji nebo naopak, voda se pozná že u zahřáteho mototu bude kávová suspenze na víčku oleje. Ten lak bych vůbec neřešil co píšeš. Důležitý je ten technický stav, podle mě pokud je to poslední model a TD do 20tis, tak bud je tam dost závad nebo majitel moc neví kolik mají cenu, většinou jsou ve slušném stavu tak za 30+ Kč. Citovat
Dundee Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Prakticky souhlasim s Kelfikem, jen s tou zadní nápravou to nemusí bejt tak horký. Ta náprava může vydržet klidně pět let nebo taky jen dva měsíce. U toho motoru bych začal výměnou žhaviček;) Citovat
capumpor Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Omlouvám se za tu hádanku. Cena je 11 tisíc. Do oleje nefouká, voda v něm také není. Akorát svítí kontrolka vody v naftovém filtru, ale toho se nebojím. Akorát mám trochu obavy z toho motoru. Citovat
Dundee Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: capumpor Akorát mám trochu obavy z toho motoru. :D:D Mrkni mi do podpisu na nájezd;) A to počítám je ještě minimálně 60 tkm stočenejch dovozcem:D:D Citovat
capumpor Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Já neměl na mysli to kolik má najeto, ale ten chod na 3 válce. Aktualizace je, že to občas začne zlobit i při ohřátem motoru. Citovat
Kelfik Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 vynechávání může být nekolik věcí. ucpaný palivový filtr, určitě bych ho hned vyměnil a taky vyčistil sítko v nádrži, pokd by se nic nezměnilo, šel bych dále, zda je čerpadlo v pořádku a vstřiky, není-li poškozené palivové potrubí někde. Citovat
Kelfik Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 jinak za 11tis nový model s turbo dieselem, pokud vypadá ještě slušně a vyřeší se nějaké ty (mouchy), tak to máš krásný kup!!! Citovat
capumpor Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Tak teď jsem ho přivezl Ta cena byla taková kvůli tomu motoru. Když jsem to převážel, tak ani moc nezlobil. Ale musim to pořešit a taky ty kosmeťáky. Zatím jsem velmi spokojen. Turbodiesla v kombíku jsem si vždycky přál. Radost obrovská takže se musim pochlubit, až udělám fotky tak přidám odkaz. Citovat
Kelfik Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 určitě dej fotka, jsem zvědavý jak to vypadá, pokud s tím nebude nic moc vážnýho tak super koupě. Sám jsem nedávnou koupil 405ku za dobré peníze s malou vadou která se už odstranila Citovat
capumpor Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Ty fotky sem dám až ho dám do cajku a bude vypadat pěkně. Jde hlavně o to vyměnit některé plasty, umýt a natempovat. Vyskytl se ale menší problém. Jde o to, že pří výměně zadního skla tam někdo nedal ty plasty na sloupku, tak jsem tam chtěl dát jiné jenomže oni mají být zalité v té gumě kterou je přílepené sklo. Tak to mě trochu trápí ale jinak perfekt. Citovat
capumpor Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Tady jsou nějáké fotky. Omlouvám se za kvalitu, je to focené z mobilu. Citovat
brutall Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Gratuluju perfektní koupě. Cena super. Myslel sem, že cena bude těch 19 000kč. i tak by to bylo slušný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.