Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ak sa nemýlim tak v SR platí že predná RZ musí byť v osi vozidla ak to konštrukcia dovoľuje. Zatiaľ jedin výnimka je Alfa 156. Rozmery RZ sú i u nás rôzne ale vždy iba zadné. Predná je vždy rovnaká. Nálepku ani neskúšaj, je to istá cesta k mastnej pokute. Teoreticky je možnosť ju umietniť do tej mriežky pod nárazník. V spodnej časti by už nemusela brániť vzduchu na chladič a nemusíš nič vŕtať.

Tu u nas po Puchove beha Stoffi Rosina na Mitsubishi Lancer EVO a tiez ma SPZ umiesntenu pod lavym prednym svetlom. Ano je to ten chalan co jazdi Porsche SuperCup a na posledy bol na novom okruhu vo Valencii 4ty !!!!:potlesk:potlesk:potlesk

Ak mu auto uvidim tak vam sem zavesim foto. :papa

Moj nazor na tu spz je dat to na to sito do stredu dole.

Odesláno

No sito je na nasavanie vzduchu na chladic:myslim

Nejak to tam skusim schovat

Původně zaslal: čakom

Pokud tu RZ chceš oddělávat na srazech tak si ji nej do té středové díry na stahovací pásky.

Ale to by som musel do tej SPZ navrtat diery,aby som ju pripevnil tymi stahovacimi paskami,ci ako si to myslel?

[upravil dne 3.9.2008 Bloodeye]

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Pokud tu RZ chceš oddělávat na srazech tak si ji nej do té středové díry na stahovací pásky.

Ale to by som musel do tej SPZ navrtat diery,aby som ju pripevnil tymi stahovacimi paskami,ci ako si to myslel?

Aha ty tam díry nemáš. Já myslel totiž přidělat to těma dírama.

Odesláno

Ja som to upevnil aj s podložkou pod ŠPZ,tými sťahovacími paskami,ale to bolo pred 5timi rokmi:aut

post-0-14109601980521_thumb.jpg

Odesláno

pekny favorit

Původně zaslal: MrVain

Ja som to upevnil aj s podložkou pod ŠPZ,tými sťahovacími paskami,ale to bolo pred 5timi rokmi:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...