Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Folie

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych se zeptat, je mi jasne ze uz jsem milionprvni, ale presto, jake foliie, myslim znacku , by jste mi doporucili na moji 306 na tonovani skel. Nebo uz je to dneska jedno?

nejak se nemuzu rozhodnout :myslim

Odesláno

u nas delaji Llumar folie od firmy CPFilms Solutia Ltd cena je cca 4200,- na mojho pezotka, tak prave z hlediska dostupnosti resim jestli mam radsi nekam zajet a nechat udelat nebo tyto nekdo ma a ma dobre zkusenosti. Ale priklanim se i k nazoru f3Rd@ ze pokud to neni no-name tak by to melo byt OK.

Odesláno

Llumar necháváme lepit když zákazník chce folie. šéf si je nechává lepit na svoje auta. žádný problémy s nimi nebyly.

řekl bych že na značce nezáleží ale záleží na nalepení folie.

[upravil dne 1.9.2008 čakom]

Odesláno

to znamena jako ze sou kvalitni nebo sou proste normal? dokonce sem od jednoho co lepi folie dostal odpoved ze 3M je jako dobra znacka ale ne ve foliich, tak nvm :o

Odesláno

mam llumar a neni problém.Jak tu bylo psáno jde hlavně o kvalitu práce.jinak většinou co jsem kde četl tak se nejvíc používaj 3M,Bruxafol a llumar.Prostě něco co má atest,aby s tim nebyl potom třeba problem na stk.

Odesláno

dik za vase nazory ve ctvrtek du na folie nakonec ten Llumar, panacek vypada jako solidni a i jeho praci sem videl a je vse ok. jen me upozornil ze vzadu jak sou ty male trojuhelnicky okeni tak se muze stat ze zevnitr pujde malinko videt ven, ze to bude patrne pri blizssim ohledani :D ze to tam neni kam dat pod gumu a ze nemam kraje zacernale jak nektere auta, ale rikal sem si ze to pak doresim lakovou tuzkou. Ma nekdo podobnou zkusenost?

Odesláno
Původně zaslal: Tjadyda

dik za vase nazory ve ctvrtek du na folie nakonec ten Llumar, panacek vypada jako solidni a i jeho praci sem videl a je vse ok. jen me upozornil ze vzadu jak sou ty male trojuhelnicky okeni tak se muze stat ze zevnitr pujde malinko videt ven, ze to bude patrne pri blizssim ohledani :D ze to tam neni kam dat pod gumu a ze nemam kraje zacernale jak nektere auta, ale rikal sem si ze to pak doresim lakovou tuzkou. Ma nekdo podobnou zkusenost?

JJ mám. Taky´tam mám malou škvíru tak mi to zatřel lihovkou.

[upravil dne 2.9.2008 čakom]

Odesláno

tak to sem si oddech, ale vysvetlil mi to tak ze folie musi byt na skle pokud by ji pretah malinko jako na okraj tak by se odlepovala, logicke ;)

:xvul este jedna malickost, mam origo radici paku, jak demontovat hlavici? je v tom nejakej figl nebo je to jen proste na zavit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...