Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, zda mi bude pasovat airbag z mé 106 do koženého volantu z 2O6? A jeslti nebude problém s nábou nebo tak ... a případně zda nevíte, ze kterého auta by šlo upravit kličky na 106ku. CHtěl bych chromované, ale nemohu sehnat ty originály. V Peugeotu nevím kolik by stály. Dík Marek :papa

EDIT: neni to P: .... už si to pletu s inzercí sry :mad:

[upravil dne 2.9.2008 sucram®]

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

Chtěl jsem se zeptat, zda mi bude pasovat airbag z mé 106 do koženého volantu z 2O6? A jeslti nebude problém s nábou nebo tak ... a případně zda nevíte, ze kterého auta by šlo upravit kličky na 106ku. CHtěl bych chromované, ale nemohu sehnat ty originály. V Peugeotu nevím kolik by stály. Dík Marek :papa

Na kličky se vy.er:roker. Dej tam elektriku a je to:super

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

:roll já myslel vnitřní kliky - kliky pro otevření dveří, nevím jak bys chtěl mít vnější otvírání oken :myslim

Odesláno

Původně zaslal: jiri106xs

:roll já myslel vnitřní kliky - kliky pro otevření dveří, nevím jak bys chtěl mít vnější otvírání oken :myslim

Já samozřejmě myslel taky vnitřní, ale na okna. Je jasný, že zvenku asi okna stahovat nebudeš.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nezjistil jsi mezitím někde něco k tomu volantu? To by mě docela zajímalo, já ho mám nahoře na zadní straně okousaný od zamykací páky a trochu mi to vadí. též bych docela uvažoval o výměně...jestli by tam šel z 206

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...