sucram® Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Chtěl jsem se zeptat, zda mi bude pasovat airbag z mé 106 do koženého volantu z 2O6? A jeslti nebude problém s nábou nebo tak ... a případně zda nevíte, ze kterého auta by šlo upravit kličky na 106ku. CHtěl bych chromované, ale nemohu sehnat ty originály. V Peugeotu nevím kolik by stály. Dík Marek EDIT: neni to P: .... už si to pletu s inzercí sry [upravil dne 2.9.2008 sucram®] Citovat
jiri106xs Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: sucram® Chtěl jsem se zeptat, zda mi bude pasovat airbag z mé 106 do koženého volantu z 2O6? A jeslti nebude problém s nábou nebo tak ... a případně zda nevíte, ze kterého auta by šlo upravit kličky na 106ku. CHtěl bych chromované, ale nemohu sehnat ty originály. V Peugeotu nevím kolik by stály. Dík Marek Na kličky se vy.er:roker. Dej tam elektriku a je to:super Citovat
sucram® Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: sucram® Chtěl jsem se zeptat, zda mi bude pasovat airbag z mé 106 do koženého volantu z 2O6? A jeslti nebude problém s nábou nebo tak ... a případně zda nevíte, ze kterého auta by šlo upravit kličky na 106ku. CHtěl bych chromované, ale nemohu sehnat ty originály. V Peugeotu nevím kolik by stály. Dík Marek Na kličky se vy.er:roker. Dej tam elektriku a je to:super já myslel vnitřní kliky - kliky pro otevření dveří, nevím jak bys chtěl mít vnější otvírání oken Citovat
jiri106xs Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: sucram® Chtěl jsem se zeptat, zda mi bude pasovat airbag z mé 106 do koženého volantu z 2O6? A jeslti nebude problém s nábou nebo tak ... a případně zda nevíte, ze kterého auta by šlo upravit kličky na 106ku. CHtěl bych chromované, ale nemohu sehnat ty originály. V Peugeotu nevím kolik by stály. Dík Marek Na kličky se vy.er:roker. Dej tam elektriku a je to:super já myslel vnitřní kliky - kliky pro otevření dveří, nevím jak bys chtěl mít vnější otvírání oken Já samozřejmě myslel taky vnitřní, ale na okna. Je jasný, že zvenku asi okna stahovat nebudeš. Citovat
sucram® Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 jedná se o tuto kličku kterou vídiíte na obrázku. Tuším, že se dávaly do modelů Sport od roku 2002 Citovat
*jose_106* Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Nezjistil jsi mezitím někde něco k tomu volantu? To by mě docela zajímalo, já ho mám nahoře na zadní straně okousaný od zamykací páky a trochu mi to vadí. též bych docela uvažoval o výměně...jestli by tam šel z 206 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.