Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pani rad by som sa spytal ako sa da vymenit ziarovka ktora osvetluje displej PP :myslim. Asi pred dvomi dnami som nastartoval a mal som osvetlenu len jednu polovicu displeja :o.

Guest servisman
Odesláno

vypadá to tak ale snad ti někdo ještě odpoví 307 jsem bohužel oželel ;)

Odesláno

Já mám trochu jiný problémek s displejem. Když se auto uvnitř pořádně vyhřeje od sluníčka, tak je displej hodně přesvícený. Jakmile se interier ochladí, tak se to vrátí do normálu:myslim

Odesláno

to je normalka u 307....a nie len u nich...aj napr u 206 atd

Původně zaslal: vlacir1

Já mám trochu jiný problémek s displejem. Když se auto uvnitř pořádně vyhřeje od sluníčka, tak je displej hodně přesvícený. Jakmile se interier ochladí, tak se to vrátí do normálu:myslim

Odesláno

tak demontaz som uspesne zvladol :papa

Vzadu su tri male ziarovky z ktorych mam dve odpalene :bojim Zajtra musim kupit nove a potom to nahodim spat.

Chcem sa vsak este spytat neexistuju nejake biele ledky ktore by mi tam pasovali ? Ledka by mohla vydrzat dlhsie ako ziarovka, nie ? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Ledky bych tam moc nedával.U Peugeotů je známo,že jsou náchilný na kolísání napětí.Musels bys tam dát stabilizátory.

Já tam mám tedy modrý ledky asi 1 a1/2roku a zatím OK:papa

[upravil dne 3/9/08 bigoš]

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Původně zaslal: sekaj

Ledky bych tam moc nedával.U Peugeotů je známo,že jsou náchilný na kolísání napětí.Musels bys tam dát stabilizátory.

Já tam mám tedy modrý ledky asi 1 a1/2roku a zatím OK:papa

[upravil dne 3/9/08 bigoš]

To je jeden z příkladů,kdy jednomu pořád praskají a druhému za celou dobu ani jednou.Už jsem je taky párkrád využil na mé 307 a pokaždé praskli.Zato např. v předních reflektorech každýmu halog. žárovky praskaj,ale mě ne.Je to zajímavý.

Odesláno

U mého Jeana taky nepraskaj. :superAle já je každý rok na podzim vyměním. :super:super

To červený zvýraznění ploch dislejů při rozpáleném vnitřku je \"napvosto, ale napvosto nouvmální uďo\".

[upravil dne 4/9/08 Bohumil]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pižďucha mám rok a půl a neznám co je to vyměnit v předním světle žárovku, ale zadni brzdovky a obrysovky to jo.Doufám ,že to teď nezakřiknu.Používám normální H7 a v parkovačkách mám diody.:super

Zatím žádný problém.

P 307 2,0 100kW

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...