siskin Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Pani rad by som sa spytal ako sa da vymenit ziarovka ktora osvetluje displej PP . Asi pred dvomi dnami som nastartoval a mal som osvetlenu len jednu polovicu displeja . Citovat
Guest servisman Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 podle mne vyndat poz A a pak se dostaneš k displey Citovat
siskin Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 honza406 diki Ten diel A je tam len nacvaknuty ? Nerad by som tam nieco dolamal,.... Citovat
Guest servisman Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 vypadá to tak ale snad ti někdo ještě odpoví 307 jsem bohužel oželel Citovat
vlacir1 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Já mám trochu jiný problémek s displejem. Když se auto uvnitř pořádně vyhřeje od sluníčka, tak je displej hodně přesvícený. Jakmile se interier ochladí, tak se to vrátí do normálu:myslim Citovat
sekaj Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Musíš spodní okraj rámečku opatrně vypáčit,je to jenom nacvaklí.Viz. obrázek..... [upravil dne 1.9.2008 sekaj] Citovat
marisw Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 to je normalka u 307....a nie len u nich...aj napr u 206 atd Původně zaslal: vlacir1 Já mám trochu jiný problémek s displejem. Když se auto uvnitř pořádně vyhřeje od sluníčka, tak je displej hodně přesvícený. Jakmile se interier ochladí, tak se to vrátí do normálu:myslim Citovat
siskin Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 tak demontaz som uspesne zvladol Vzadu su tri male ziarovky z ktorych mam dve odpalene Zajtra musim kupit nove a potom to nahodim spat. Chcem sa vsak este spytat neexistuju nejake biele ledky ktore by mi tam pasovali ? Ledka by mohla vydrzat dlhsie ako ziarovka, nie ? Citovat
sekaj Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Ledky bych tam moc nedával.U Peugeotů je známo,že jsou náchilný na kolísání napětí.Musels bys tam dát stabilizátory. Citovat
MartinR Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Když je přehřátý interirér od sluníčka v létě, tak to skutečně svítí jinak a více po celé ploše.To je asi v normě. Citovat
bigosak Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: sekaj Ledky bych tam moc nedával.U Peugeotů je známo,že jsou náchilný na kolísání napětí.Musels bys tam dát stabilizátory. Já tam mám tedy modrý ledky asi 1 a1/2roku a zatím OK:papa [upravil dne 3/9/08 bigoš] Citovat
sekaj Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: sekaj Ledky bych tam moc nedával.U Peugeotů je známo,že jsou náchilný na kolísání napětí.Musels bys tam dát stabilizátory. Já tam mám tedy modrý ledky asi 1 a1/2roku a zatím OK:papa [upravil dne 3/9/08 bigoš] To je jeden z příkladů,kdy jednomu pořád praskají a druhému za celou dobu ani jednou.Už jsem je taky párkrád využil na mé 307 a pokaždé praskli.Zato např. v předních reflektorech každýmu halog. žárovky praskaj,ale mě ne.Je to zajímavý. Citovat
Bohumil Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 U mého Jeana taky nepraskaj. :superAle já je každý rok na podzim vyměním. :super To červený zvýraznění ploch dislejů při rozpáleném vnitřku je \"napvosto, ale napvosto nouvmální uďo\". [upravil dne 4/9/08 Bohumil] Citovat
Betak Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Pižďucha mám rok a půl a neznám co je to vyměnit v předním světle žárovku, ale zadni brzdovky a obrysovky to jo.Doufám ,že to teď nezakřiknu.Používám normální H7 a v parkovačkách mám diody. Zatím žádný problém. P 307 2,0 100kW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.