MJSytic Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: BoneDaddy MJSytic: nemáš prosím tohle schéma i na H4- bixenon?? Díík EE:bojim, tak jsem koukal a není http://www.kmobchod.cz/autodoplnky/846-/6173/hid-bixenon-prestavbova-sada-h4.htm Jo a ty krytky!!! Zítra na to musím mrknout:roll Citovat
Harlley Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 No to je právě to co bych chtěl porovnat jestli skutečně výbojka s R tlumí zbytkové světlo,které jde nahoru a tím zamezuje více oslnění a umožní tím i snadnější a přesnější štelováví světel.Nebude na Vranově někdo,kdo má xenony s R? Dal by se pak udělat nějaky test aby bylo jasno:D Citovat
Edison Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Já mám na zkoušku objednaný H7R. Až přijedu ze Švédska, snafd už budou, abych je zkusil. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 krytky znovu upraveny a uz se to nemlzi,m jinak coupecka pasuji na sedana :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.