mirco406 Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 cafte ludkovia. trochu som sa pohral s mojou 406. zaujíma ma vás názor,rady aj kritika. Viem že mám ešte čo zlepšovať, ale zas nechcem to prehanat s tuningovými doplnkami. Citovat
vendelinek Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Jj ,pohral sis pěkně,máš to pěkný,tu fotku máš taky pěknou,větší už bejt nemohla? ale autí je :supertrošku více foto není?:):oa s tim tuningem si to nemusel tolik přehánět [upravil dne 31.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
čakom Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Pěkná 406. Z nějakýma tuning doplnkama bych to nepřeháněl. Ještě by to chtělo snížit aspon vepředu. A možná bych sundal ty kryty na zadních světlech. Citovat
John Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Ahoj kola pěkný ty mračítka se mi nelibí a ten plast pres zadní světla taky nic moc.Ale každej má jinej vkus jinak hezká 406 1.8 16V . Citovat
mirco406 Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 s tým znížením toho predku máš pravdu, uvažujem nad tým.fotky sú fakt megavelké , ale som rád že som ich tam vobec dostal:D, inač dik za každý názor. no a je to 1,9 TD. asi ta koncovka zvádza na 1,8 benzín:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 pěkný ale co se mi nelíbí přední mračítka ,zadní krytky světel a zadní šedý pruh dole na okně. Ale co člověk to jiný názor že ten zadni pruh na okně má učel , ma to dost lidí . auti je pěkné ,kola už jsem někde viděl :nevim . jedine co se mi nelibi je to že je to nějaky moc zvedly to auto , nebo se mi to jenom zdá? Citovat
Radess Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 ty plasty na světlech - fuj:), jinak krasné autí Citovat
mirco406 Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 zvýšené by to nemalo byť.neskreslujú to vytočené predné kolá, alebo rozmer pneu 205/55 R16? Citovat
mirco406 Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 no vidím že mračitka moc neohúrili a pritom je to najnovší doplnok na aute, ale nevadí zatial som s nimi spokojny a neskor sa uvidí Citovat
John Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: mirco406 s tým znížením toho predku máš pravdu, uvažujem nad tým.fotky sú fakt megavelké , ale som rád že som ich tam vobec dostal:D, inač dik za každý názor. no a je to 1,9 TD. asi ta koncovka zvádza na 1,8 benzín:myslim Spíš jsem tu 1.8 typoval podle bubnů vzadu... a TD me odradil podle ty koncovky.. Citovat
King Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 mirco406 .... jestli to nechceš přehánět s dopln\'kama, je dobrý si nejdřív udělat nějakej plán, zvážit pro a proti konkrétním úpravám (kde a jak často s autem jezdíš)- podle toho volit styl a množství úprav. A taky jaký můžou přinýst efekt. za sebe mi na každým autě udělá největší efekt snížení a kola... klasika 1000x řečeno \"podvozek, kola, lak je záruka úspěchu tohle je velký auto tak by mu slušelo z něj udělat trochu elegána takže říkám snížit, dolakovat plast lišty, slepit ty pruhy na oknech (to už je out, volil bych kdyžtak něco profesionálnějšího a líp vypadajícího), takový ty vlastnoruční chrom nápisy mě taky nikdy neoslovily stejně jako \"žraločí\" antény, mračítka na světlech taky nemusím- (některý auta s nima, ale můžou vypadat dobře), tady přední mi ani nevaděj, ale zadní se mi teda nelíbí vůbec... a ještě pozn. k fotkám- mám rád, když je na fotce vidět auto celý a ne s uřezanýma kouskama kastle.. taky to ubírá na pocitu z fotky jinak líbí se mi barva, kola taky dobře zvolený (a kdyby byly i větší vypadaly by taky o mnoho líp- teda na úkor pohodlí zase )... když budeš pokračovat tak, že ho pošleš níž k zemi a odsamolepkuješ bude vypadat zase o mnoho líp. Citovat
Creams Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Asi budu za ... ale osobně strhnout mračítka předek i zadek kola moc malé s velkou pneu a moc vysoké... hold tuning který má blízko k tuzingu... Spíše to posaď o pár cm niže a bude to i s těmito koly koukatelný... Citovat
jozefsv Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 aku funkciu ma ta seda nalepka na okne?gumy mas velke,zle ti tym padom ukazuje aj tachac Citovat
f3Rd@ Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: jozefsv aku funkciu ma ta seda nalepka na okne?gumy mas velke,zle ti tym padom ukazuje aj tachac zabranuje dobremu vyhledu pri couvani. Nemela byt spis nahore nez dole? Citovat
Pata Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 mno zacal bych tim, ze bych prestrikal 5te dvere a mracitka dolu, proboha Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Pata mno zacal bych tim, ze bych prestrikal 5te dvere a mracitka dolu, proboha nechci byt urypny, ale 5. dvere to nema. Sedan ma jen 4 dvere Citovat
Pata Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata mno zacal bych tim, ze bych prestrikal 5te dvere a mracitka dolu, proboha nechci byt urypny, ale 5. dvere to nema. Sedan ma jen 4 dvere Dobra tedy, tak kufr jsem z tech aut nejak vypadl Citovat
chuck11 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Celkem se to dá jen bych sundal ty zadní krytky na světlech a snížil:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.