Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cafte ludkovia. trochu som sa pohral s mojou 406. zaujíma ma vás názor,rady aj kritika. Viem že mám ešte čo zlepšovať, ale zas nechcem to prehanat s tuningovými doplnkami.:myslim

post-0-141096019488_thumb.jpg

Odesláno

Jj ,pohral sis pěkně,máš to pěkný,tu fotku máš taky pěknou,větší už bejt nemohla? :myslim

ale autí je :supertrošku více foto není?:):):oa s tim tuningem si to nemusel tolik přehánět

[upravil dne 31.8.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Pěkná 406.

Z nějakýma tuning doplnkama bych to nepřeháněl.

Ještě by to chtělo snížit aspon vepředu.

A možná bych sundal ty kryty na zadních světlech.

Odesláno

Ahoj kola pěkný ty mračítka se mi nelibí a ten plast pres zadní světla taky nic moc.Ale každej má jinej vkus jinak hezká 406 1.8 16V .

Odesláno

s tým znížením toho predku máš pravdu, uvažujem nad tým.fotky sú fakt megavelké , ale som rád že som ich tam vobec dostal:D, inač dik za každý názor.

no a je to 1,9 TD. asi ta koncovka zvádza na 1,8 benzín:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pěkný ale co se mi nelíbí přední mračítka ,zadní krytky světel a zadní šedý pruh dole na okně.

Ale co člověk to jiný názor že ;)

ten zadni pruh na okně má učel , ma to dost lidí .

auti je pěkné ,kola už jsem někde viděl :D:nevim .

jedine co se mi nelibi je to že je to nějaky moc zvedly to auto , nebo se mi to jenom zdá?

Odesláno
Původně zaslal: mirco406

s tým znížením toho predku máš pravdu, uvažujem nad tým.fotky sú fakt megavelké , ale som rád že som ich tam vobec dostal:D, inač dik za každý názor.

no a je to 1,9 TD. asi ta koncovka zvádza na 1,8 benzín:myslim

Spíš jsem tu 1.8 typoval podle bubnů vzadu... a TD me odradil podle ty koncovky..

Odesláno

mirco406

.... jestli to nechceš přehánět s dopln\'kama, je dobrý si nejdřív udělat nějakej plán, zvážit pro a proti konkrétním úpravám (kde a jak často s autem jezdíš)- podle toho volit styl a množství úprav. A taky jaký můžou přinýst efekt.

za sebe mi na každým autě udělá největší efekt snížení a kola... klasika 1000x řečeno \"podvozek, kola, lak je záruka úspěchu :cool: tohle je velký auto tak by mu slušelo z něj udělat trochu elegána ;):D

takže říkám snížit, dolakovat plast lišty, slepit ty pruhy na oknech (to už je out, volil bych kdyžtak něco profesionálnějšího a líp vypadajícího), takový ty vlastnoruční chrom nápisy mě taky nikdy neoslovily stejně jako \"žraločí\" antény, mračítka na světlech taky nemusím- (některý auta s nima, ale můžou vypadat dobře), tady přední mi ani nevaděj, ale zadní se mi teda nelíbí vůbec...

a ještě pozn. k fotkám- mám rád, když je na fotce vidět auto celý a ne s uřezanýma kouskama kastle.. ;) taky to ubírá na pocitu z fotky :)

jinak líbí se mi barva, kola taky dobře zvolený (a kdyby byly i větší vypadaly by taky o mnoho líp- teda na úkor pohodlí :) zase )...

když budeš pokračovat tak, že ho pošleš níž k zemi a odsamolepkuješ bude vypadat zase o mnoho líp. :super

Odesláno

Asi budu za ... ale osobně strhnout mračítka předek i zadek kola moc malé s velkou pneu a moc vysoké... hold tuning který má blízko k tuzingu...

Spíše to posaď o pár cm niže a bude to i s těmito koly koukatelný...

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

aku funkciu ma ta seda nalepka na okne?gumy mas velke,zle ti tym padom ukazuje aj tachac

zabranuje dobremu vyhledu pri couvani. ;) Nemela byt spis nahore nez dole? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pata

mno zacal bych tim, ze bych prestrikal 5te dvere :myslim

a mracitka dolu, proboha :roll

nechci byt urypny, ale 5. dvere to nema. Sedan ma jen 4 dvere :)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: Pata

mno zacal bych tim, ze bych prestrikal 5te dvere :myslim

a mracitka dolu, proboha :roll

nechci byt urypny, ale 5. dvere to nema. Sedan ma jen 4 dvere :)

Dobra tedy, tak kufr :mad: jsem z tech aut nejak vypadl :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...