1srecek Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Zdárek potřeboval bych poradit dělaly mi hlavu na peugeotu 306 1,8benzín. od té doby to už bylo asi v 6 servisech a nikde si neví rady. Měnily mi simeringi na ventilech a vačce a od té doby to auto nejede max otáčky 4500ot/min víc ani ťuk a při 5stupni max otáčky 3500ot/min. Prostě už si nevím rady a ještě to při řazení nahoru viz 2-3,3-4 atd se motor udusí jako by nešel do motoru benzin. už jsem všechno vyměnil svíčky,kabely,vzduchovej filtr a nevím kam dál už Citovat
Marcel505 Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 I palivový filtr? Co takhle sací koš v nádrži - někdy se ucpa ta síťka... Citovat
otec Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Když předtím zřejmě motor běžel jak má, je třeba hledat tam kde se něco rozebíralo, tzn. na hlavě motoru. Je správně nastavený rozvod motoru ? Zkontroloval to někdo v těch 6 servisech ? Tady je třeba začít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.