Maco Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Nekdy kolem 2-2,5tis ot najednou motor (viz. podpis) pri klidne jizde prestane pracovat jakoby mu chybela smes, nevite v cem hledat chybu?: myslim znamy tvrdi ze to muze byt pal. cerpadlem? jinak filtr mam novy, nadrz a nasavaci sitko je ciste. Jeste me napada takovy detail v podobe nesviticich zpateckovych svetel, je mi jasne ze asi budu muset hledat v elektrice ale jen jestli to neni nejaka znama zavada na konkretnim miste? diky [upravil dne 29.8.2008 Maco] Citovat
Dundee Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Zkusil bych zap. cívky;) Na převodovce je bílý čidlo na dva dráty. Vyndej ho, vyčisti, rozhýbej a zkus ho dát zpátky. Pokud to nebude fungovat, je pravděpodobně v háji. Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Nemá Mičuda náhodou váhu vzduchu??? Pokud ano, pak bych hledal příčinu právě tam Citovat
John Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Nemá Mičuda náhodou váhu vzduchu??? Pokud ano, pak bych hledal příčinu právě tam Míčko váhu vzduchu má,a jinak co se týká toho že to přestane pracovat zkusel bych projít všechny hadičky (podtlak atd) a samo i váhu vzduchu jestli je vpořádku a i klapka která je u váhy a otvírá se jestli není zanesená a tim při malých otáčkách se otvírá jen malo a přes bordel už neni průchozí a motor se dusí. Citovat
Maco Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 mel bych mit jednu nahradni vahu tak to vyzkousim vymenit a na tu klapku se taky mrknu. zatim diky moc;) Citovat
Maco Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 tak jsem mrknul na tu váhu a je čistá a otvírá se krásně, eště zkusím nechat mrknout zkušenějším na to zapalování jinak motor se nedusí ale prostě jednou za čas kolem 2-2,5tis najednou jakoby došel benzin,otáčky začnou padat a najednou zaškube a chytí se. může to být tím čerpadlem? mám si zkusit nechat změřit tlak? Citovat
Dundee Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 A čerpadlo ti běhá normálně? Možná by stálo za to ho vyndat, vyčistit, zkouknout uhlíky apod... Citovat
Maco Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 mě známý mechanik tvrdil že když se vyndá, rozloží tak už to nepude do kupy a budu muset koupit nové tak jsem to rači ani nezkoušel Citovat
Dundee Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Maco mě známý mechanik tvrdil že když se vyndá, rozloží tak už to nepude do kupy a budu muset koupit nové tak jsem to rači ani nezkoušel Známýmu se asi moc makat nechce, co? Mám ten dojem, že tu na fóru jsou i fotky při rozebírání a skládání čerpadla:myslim Citovat
Maco Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Maco mě známý mechanik tvrdil že když se vyndá, rozloží tak už to nepude do kupy a budu muset koupit nové tak jsem to rači ani nezkoušel Známýmu se asi moc makat nechce, co? Mám ten dojem, že tu na fóru jsou i fotky při rozebírání a skládání čerpadla:myslim zkusím pohledat, kdyby to šlo tak by to možná stálo za hřích (otázka kde sehnat uhlíky...). nové čerpadlo stojí bosch 3800 a náhrada 2800kč což nima tak hrozné ale kdyby to nebylo tím, pak trošku zbytečné Citovat
Maverick Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Maco: Mám naprosto ten samej problém. Kolem 2 - 2,5 tis. ot. jako by byla naprostá díra. Absolutně auto nereaguje na plyn. Pak po cca 2 - 3 vteřinách zaškube a zase jede. Jen mám jinej motor než ty (XU10J4Z - 112kW) U mě to pravděpodobně dělaj zapalovací cívky, ale zatim jsem si to neměl jak ověřit. Čerpadlo dává tlaky správný. Váha vzduchu, potenciometr škrticí klapky a podtlakový hadičky - ne teda všechny - jsou nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.