Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Včera jsem koukal na stranky peugeotu a pak i na díly.:mrk A našel jsem, že origo střešní okno v el., co nabízej, nepotřebuje žádný kapsy, vyztužení apod. Jěště musím zjistit cenu.:super

si stím oknem nedáš pokoj co ? :-D ... :super

Odesláno

mno:myslim Tak to bych nerad. Až budu mít možnost, tak se zkusim zeptat přímo někde v peugeotu co a jak. A kdyby tam to okno šlo bez nějakých velkých zásahů do střechy, tak bych sviště svěřil kamošovi do servisu.

Odesláno

No já mám na svojí 106ce střešní okno dodělané,je to klasika na pačku a nemohu si to vynachválit. Není to sice origo na 106ku ale je to tuším že 405ky:D:D

Odesláno

Trochu OT, já mám na svým origo, taky si ho nemůžu vynachválit, mám rád co nejvíc světla v autě a dobře se mi přes něj kontroluje co mi dělají kola a lyže na střeše :), ale poslední dobou mě už docela vadí při otevřeném okně věčné hrkání... jestli jste s tím někdy něco někdo dělal, uvítám tipy, jak to umlčet :roll

Odesláno

Na stránkách peugeotu maj servisbox, kde jsou různý náhradní a doplňkový díly. Zajímalo by mě, jestli někdo nevíte, kde se dají zjistit ceny?:myslim

Už jsem tam psal, ale odpověď žádná:nevim

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...