Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si dnes v servisu objednal motorek pravého stěrače. Jsou dvě objednací čísla 6405GL ten je dražší (asi 4500,- Kč) a mohl bych ho mít zítra. Objednal jsem ale druhý 6405GN, který je levnější (asi 4200,- Kč), ale co je zajímavé k němu se musí uvést VIN a měl by být nakonfigurovaný. Dodací lhůta je ovšem 14 dní. Tak jsem na to zvědav jak to dopadne.

Odesláno

Stála, protože je to dost otravné hlídat, aby bylo pořád čisté sklo. Měl jsem od původního majitele to sklo pěkně poškrábané a myslím, že to bylo právě tím. Díky kamínku už mám nové a nerad bych ho měl zase podrápané.

Odesláno

No ja sa o to nejak extra nestarám. Keď sa mi zdá, že je zaprášené tak to prestrieknem a hotovo. A že by bolo nejaké poškriabané nemôžem povedať. Autom jazdím denne a to zotrenie mi urobí možno raz - dvakrát za mesiac. Takým tempom by to trvalo roky a roky. Viac sklu škodí slnko a možno kamene z posypu.

Odesláno

Tak už mám motorek stěračů. Takže teď o svátcích ho budu měnit. Je to super prácička. Vyndavá se asi tak jednoduše jako ježek v kleci.

[upravil dne 28.7.2009 HonzaZ]

Odesláno

To by mě také zajímalo. Prakticky celou zimu nic a teď to bylo každou chvíli. Možná teplota nebo vzdušná vlhkost. Snad už to mám vyřešené a bude pokoj.

Odesláno

Mě se někdy sepne děštám a zahlásí to na dispeji že je aktivní přejedou mi stěrače a potom to najednou zahlásí na displeji že je vyplý dešták i když mám na páčce senzor vyplý.....on si žije vlastním životem......ale hodně dlouho mě stěrače nepozdravili.....

Odesláno

Záleží na tom jaké máš datum výroby vozu. Nechá se říci, že podle peugeotu by auta s DAM 10634 a vyšším tj. od data výroby 20.12.2005 neměla už s tímto mít problémy. Montovaly se motorky s novým SW.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...