destiny Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Mozna to nejak jde, ale nepovedlo se mi ten trik odhalit. Kdyz si ctu nejakou diskuzi a zaujme mi prispevek nejakeho clena clubu, jak se rovnou dostanu na jeho osobni stranku? Nemyslim tim to, co je na tomto obrazku: ale primo jeho osobni stranku ktera je zde: Jde to nejak? Pokud ne, mohla by se tato funkce v budoucnu objevit? Diky. Citovat
Guest Masinka Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 jj o tom uz jsem ondrovi rikal, aby se nejmin zobrazovalo vedle jmena jeste jeho ID, ale jeste si na to Ondra nenasel cas Citovat
Pinďa Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Kluci, kdyby to šlo byla by to opravdu paráda:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Urcitym resenim by bylo, dat si odkaz do podpisu. Treba takhle: Peugeot 106 1.4 XSi Ale to si musi udelat kazdej sam [Editován dne 6/5/05 Fr@nkie] Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Fr@nkie Urcitym resenim by bylo, dat si odkaz do podpisu. Treba takhle: Peugeot 106 1.4 XSi Ale to si musi udelat kazdej sam [Editován dne 6/5/05 Fr@nkie] Nekdo ma a nekdo nema, ja treba mam, holt to zalezi na kazdem clenovi, ovsem ne vsichni jsou zdatni v editovani svych udaju ( ted to nemyslim nijak urazlive ani se nad nikoho nechci povysovat) takze by bylo dobre udelat odkaz na osobni stranku primo v systemu peugeot-clubu automaticky Citovat
Emiš Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 heh to me taky tuhle napadlo bylo by to fajn a ani to nemuze bejt tak tezky udelat, prosim prosim Citovat
Guest Ondra Odesláno 4. červenec 2005 Odesláno 4. červenec 2005 no zas tak jednoduchy to neni.... problemem taky je, ze si nemuzu dovolit na dve tri hodiny rozhodit forum, abych to odzkousel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.