Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Dobre buml, nema to zmysel sa o tom bavit. Proste podla teba je uplne logicke, ze ked na teba mierim s nabytou pistolou a prst mam na spusti, tak s tvojho pohladu je logicke ze ty dokazes zbran rychlejsie vytiahnut a zastrelit ma.... Ja ty hovorim ze kym spravis ukon, ja uz strielam... Predstav si, ze stoji vedla seba 2 nastartovane auta. V jednom sedi clovek, drzi spojku a ma zaradenu 1tku, a ty v aute sedis pohodlne, mas tam neutral a nemas seslapnuty zadni pedal. A podla tvojho tvrdenia, auto ktore nema zaradenu ziadnu rychlost, ani nema zoslapnuty pedal, vystartuje z miesta skorej, ako auto ktore uz len prida plyn a pusti spojku ... Pre mna zamna myslite si o plynovkaroch co chcete. Ja tu svoju nosit pri sebe budem. Nevidel ju zadny muj kamarad, nechlubim sa s nou, a pouzil som ju za skoro 2 roky 1krat, a bohu dakujem, ze som ju vtedy mal. Skoncil by som pravdepodobne dobyty hrstkou ciganou, bez mobilu a penazi, a kdovi, ve vacku som mal i kluce od auta. Proste niekto sa ma tu stale snazi presvedcit, ze ked na niekoho vytiahnem nabytu plynovu pistol s plynovim nabojom v komore, tak druhy moze mat ostru, a urcite ju vytiahne skorej ako ja a urcite skorej vystreli. Citovat
Marlin Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Predstav si, ze stoji vedla seba 2 nastartovane auta. V jednom sedi clovek, drzi spojku a ma zaradenu 1tku, a ty v aute sedis pohodlne, mas tam neutral a nemas seslapnuty zadni pedal. A podla tvojho tvrdenia, auto ktore nema zaradenu ziadnu rychlost, ani nema zoslapnuty pedal, vystartuje z miesta skorej, ako auto ktore uz len prida plyn a pusti spojku ... mam sekvencku s padlama pdo volantem, tak stejne budu rychlejsi Citovat
buml Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Ale ty stale zapominas na krok 1 ten kdo me chce trefit, ma nejaky duvod proc. A to ja uz budu prave v te pohotovostni fazi mozku. Ale pokud bez jediny priciny nekdo udela to co popisujes tak zalezi uz jen na tom jak mas dobre nacvicenou pudovku. Proste te na 60% stejne postrelim. Bohuzel tvoje argumentace je extremni a velmi nepravdepodobna. Citovat
Edison Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Ono to \"vybliknutí\" na D1 ze tří metrů xenama přímo do zrcátka... Vymlátit světla na místě... A to jsem nejel zrovna předpisově (cca 135) a k tomu jsem normálně předjížděl, žádná bezdůvdná jízda v L pruhu. Prostě tohle mi fakt vadí. Citovat
Kurt Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Stale si mi neodpovedal na toto \"Pokial ja mam nabitu plynovu pistol s plynovim nabojom v komore, a mierim na teba, tak mi povedz, ako chces stihnut vytiahnut niekde s puzdra ostru zbran, ktoru mas samozrejme zaistenu a schovanu tak aby nebola volne vyditelna, natiahnut ju a zamierit skorej, nez ja na teba ten plynovi naboj vystrelim ??? Len na toto mi odpovedz I ty lišáku! Takže zatímco ty nosíš plynovku namířenou před sebe s prstem na spoušti, tak já nosím ostrou zajištěnou a nenataženou v pouzdře? Ale no tak. Srovnávej srovnatelné. Jestli ti jde o odpověď ve smyslu: \"Vyhraje sprinter, který vyběhne po startovním výstřelu z bloku a běží 100 metrů přímo k cíli, nebo ten, který si po výstřelu začne nazouvat tretry a oblékat dres se startovním číslem, teprve potom se rozeběhne k cíli\", tak odpovídám, že velmi pravděpodobně ten první. Ale kolik takových sprinterů, jako byl ten druhý, jsi viděl? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Jo bumle, lenze nemozes to poveda na istotu. Ani ja to nemozem povedat na istotu v tomto pripade... Ale ani ty. Nikdy nevis, co dany clovek s plynovkou umi, a ci to vlastne plynovka je. Muzes ho trafit a zabit ho, muzes ho trafit a postrelit lehce nebo tazko, a nemusis ho trafit. A osobne si myslim, ze keby si ma len postrelil, a ty by si uz lezal v krcoch s plynoveho naboja. tak by som si dal tu namahu, dosiel k tebe a s tvou ostrou bych ti to minimalne vratil. ... Ale problem naseho hadani je nekde inde, a to ten, ze ja nosim plynovou pistol vyhradne na obranu. Nikdy ju nevytahujem v sarvatkach typu, ty si ma nasral, ted ty s mou pistoli pohrozim a ty se poseres. To ne. Ja ji nosim proto, lebo dnes v noci stretnete ozaj individua, ktory sou vas schopny napadnout pre to jake mate veci, kolko mate rokov alebo proste jen tak ze se jim chce. Predpokladam, ze taketo individua nebudou mat zbrojni prukaz, a nebudu to vostrostrelci. Je mozne, ze kvera mit budou, ale pochybujem, ze ich reflexi budou dostacujici, respektive ze budou poznat zasady tvych chvatu a rychlost vytahnuti pistole. To je presne to, co si psal, ze si nebudo vybavovat zbrojni pas a co ja viem co vsetko okolo na to, aby onho prisli. Takze pochybuju, ze bych nekdy mohl na nekoho ako ty vytahnout pistol, nakolko vas neradim madzi masu hovad, ktory by mi mohli robit problemi ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Lubk0 Stale si mi neodpovedal na toto \"Pokial ja mam nabitu plynovu pistol s plynovim nabojom v komore, a mierim na teba, tak mi povedz, ako chces stihnut vytiahnut niekde s puzdra ostru zbran, ktoru mas samozrejme zaistenu a schovanu tak aby nebola volne vyditelna, natiahnut ju a zamierit skorej, nez ja na teba ten plynovi naboj vystrelim ??? Len na toto mi odpovedz I ty lišáku! Takže zatímco ty nosíš plynovku namířenou před sebe s prstem na spoušti, tak já nosím ostrou zajištěnou a nenataženou v pouzdře? Ale no tak. Srovnávej srovnatelné. Jestli ti jde o odpověď ve smyslu: \"Vyhraje sprinter, který vyběhne po startovním výstřelu z bloku a běží 100 metrů přímo k cíli, nebo ten, který si po výstřelu začne nazouvat tretry a oblékat dres se startovním číslem, teprve potom se rozeběhne k cíli\", tak odpovídám, že velmi pravděpodobně ten první. Ale kolik takových sprinterů, jako byl ten druhý, jsi viděl? Lubk0 to pravdepodobne myslel tak, jak to bylo u me, tedy ja byl pripraven vystrelit a jsem si vice nez jist, ze dotycny to necekal, nastesti k tomu nedoslo...... Citovat
Kurt Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch Lubk0 to pravdepodobne myslel tak, jak to bylo u me, tedy ja byl pripraven vystrelit a jsem si vice nez jist, ze dotycny to necekal, nastesti k tomu nedoslo...... To je taky možné. Ale naprostá většina střelců si nepřeje se dostat do situace, kdy by museli zbraň použít a proto se takovým situacím snaží vyhýbat, resp. předcházet. Co z toho plyne? Že bych nezávodil. Citovat
Edison Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Scratch Lubk0 to pravdepodobne myslel tak, jak to bylo u me, tedy ja byl pripraven vystrelit a jsem si vice nez jist, ze dotycny to necekal, nastesti k tomu nedoslo...... To je taky možné. Ale naprostá většina střelců si nepřeje se dostat do situace, kdy by museli zbraň použít a proto se takovým situacím snaží vyhýbat, resp. předcházet. Co z toho plyne? Že bych nezávodil. viz můj příspěvek kdesi dávno... :-) Citovat
Edison Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 btw: Na Žižkaperku s postříleli dva pejskaři. A tady to máme. IMHO v každé skupině osob se najde pitomec a hovado. Skupinu tvoří nejméně dva lidé. ;-) Někdy i jen jeden... :-D Citovat
jirka639 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 nechci nejak rozpoutavat diskuzi, ale silne uvazuji o tomhle: http://www.kentaurzbrane.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=603 obyc.vzduchovka chci se zeptat at uz tech co maj plynovku nebo ostrou: JAK se zachováte, když vás zastaví policista? nastíním: jedu, pistol pod sedadlem nebo v kastlíku, prostě schovana. Zastaví mě běžná kontrola PČR a co ted? mlčím že mám zbran, přiznám se že mám zbran?co když se nepřiznám a budou chtit videt lekarnicku a v kufru mam pistol o ktery nevedeli? Citovat
Edison Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Problém je složitější. Příklad: Jsem zloděj, který nosí legální zbraň. Někdo na mě při mé činnosti zbraň vytáhne, nedřku-li policajt. Jsem já oprávněn, v obavě o svůj život svoji legální zbraň použít? Jaká práva, s ohledem na život má policajt navíc, oproti zloději? Není snad logické, že vytáhne-li zbraň jeden, má právo ji vytáhnout i druhý, a je-li rychlejší, svůj život eventuálně ochránit? Jsou to jen teoretické příklady, ale i ten policajt se zbraní může být přeci podvodník a já mám právo se bát a bránit svůj život. Bohužel, naše \"západní vyspělá evropská kultura\" na život takto nepohlíží a deklarace práv a svobod je tímto jen cár papíru. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Scratch Lubk0 to pravdepodobne myslel tak, jak to bylo u me, tedy ja byl pripraven vystrelit a jsem si vice nez jist, ze dotycny to necekal, nastesti k tomu nedoslo...... To je taky možné. Ale naprostá většina střelců si nepřeje se dostat do situace, kdy by museli zbraň použít a proto se takovým situacím snaží vyhýbat, resp. předcházet. Co z toho plyne? Že bych nezávodil. ja ale nekolikrat zduraznil, ze jsem nezavodil :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 kdyz me zastavili policiste a chteli kontrolovat doklady, tak jsem otevrel kastlik a vypadla plynovka, policista bvyl ve strehu, ale ja delal jako kdyz tam neni (ta zbran) a byl klid. Citovat
Kurt Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 jirka639: odpovídej na otázky, ne? Když se tě zeptají \"Požil jste před jízdou alkohol?\" odpověz po pravdě. Když se tě zeptají \"Máte u sebe zbraň?\" tak taky. Celkem nic jim není do toho, co u sebe máš nebo ne, ale pokud už se zeptají, je OK odpovědět pravdu. Nicméně, pokud se nezeptají a přesto hrozí, že by ji mohli uvidět (saháš do kastlíku, kde máš zbraň) tak bych jim to řekl předem. Něco jako \"Doklady mám v kastlíku s plynovkou, budu tam muset sáhnout\". Uvidíš, jaká bude reakce - maximálně obejde auto, aby ti viděl na ruku. btw: pistolka v kastlíku je blbina. Citovat
Kurt Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Scratch ja ale nekolikrat zduraznil, ze jsem nezavodil :-) Jasně, nezávodil. Tohle asi znamená, že jsi auto tlačil, že: \"Na prvni mozne jsem ho predjel at zrychloval jak chtel. \" Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Scratch ja ale nekolikrat zduraznil, ze jsem nezavodil :-) Jasně, nezávodil. Tohle asi znamená, že jsi auto tlačil, že: \"Na prvni mozne jsem ho predjel at zrychloval jak chtel. \" jak ti to mam uz vysvetlit, predjel jsem ho, protoze jsem nechtel se mu podivat do kufru (zahamtaval mi to) nebo hur, aby nekdo skoncil v kufru me.... Citovat
Kurt Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Nic nevysvětluj, už je to dááávno vysvětlený. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Kurt Nic nevysvětluj, už je to dááávno vysvětlený. , priste to ale vidim na benzinku a kafe :-) Citovat
Jirkap Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 a nebo nejezdi po chlumecké už tam ráno třeba nejezdím a jezdím zadem do centra, protože je pernamentně ucpán až do Hloubětína Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.