Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak to tady tak pročítám, tak zjišťuju že přesně tyhle samé problémy má hodně 307čkářů a občas i ostatní peugeoťáci. Přesně tyhle samé příznaky co se tady objevují už řeším cca rok a půl a bez výsledku. Už tolikrát jsem byl nasr..., že jsem myslel že to auto rozštípu. Mám ho ale rád a zvykám si na to. Je pravda že zvyknout si na tu usilovnou práci ze spojkou a plynem po ránu je hrozný a nedej bože když někoho vezu. To mi to občas chcípně a připadám si jak začátečník. Přitom jsem skoro profesionální řidič. Zkoušet něco opravovat, čistit, vyměňovat už jsem dávno vzdal. Prostě jsem se s tím naučil žít, i když je to těžký. Jinak to auto miluju a jediný co mě sere je tohle. No pánové ti kdo máte dostatek nervů a peněz pokoušejte se dál ten problém odstranit a když na to náhodou jednou někdo přijdete, nezapoměnte to tu dát vědět, protože to vyřeší problém mnoha peugeoťáků. Objevuje se to tu skoro pořád. Akorát ty příznaky se trochu liší. Je vidět že je to asi vada výroby Peugeotu.

Odesláno

Info:

dnes som bol zobrat auto zo servisu nahrali tam najnovsi soft /ako spominal /Hnusoba/ presnejsie verzia 19009B diagnostika zistila prechodnu zavadu signalu prednej lambdy sondy /je v poriadku ale udajne nerobila presne to co mala - zevraj alebo tak nejak/ servisak vravel ze sa zavada po preprogramovani odstrani a na moju otazku ci sa to moze este raz zopakovat mi povedal ze sa im stalo iba raz ze sa im auto vratilo ale tam bola uz nutna vymena lambdy. No casom sa ukaze ci to pomohlo o taky mesiac napisem ako sa auto sprava zatial je to OK.

PS: zistenie zavady a prehratie softu stalo 619Sk,-

[upravil dne 26.9.2008 robozv]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, tak se ozývám po delší době, jelikož nebyl čas (nástup do Honeywellu). Myslím, že svůj problém se studeným startem u 307cc jsem odstranil. Mám diagnostiku Texu, brzy ráno jsem připojil auto a nastartoval. Zjistil jsem chaotické údaje z lamdy, což se mi na ten počet km moc nezdá. Udělal jsem reset řídící jednotky = opětovné nastavení hodnot dle výrobce. Po ukončení diagnostiky nešlo auto ani nastartovat, už jsem myslel že ho povezu na vozíku do Peugeot :-), tenhle problem byl ale dočasný, po vypnutí klíčku, vytažení ze zapalování, zamknutí a odemknutí auto šlapalo, krásně a čistě. Nyní každodenní studené starty neřeším již cca 1měsíc. Pravděpodobně je to nedokonalost firmware, který byl mistry v Peugeot odfláknut. Je dost pravdepodobné, že se závada po čase objeví opět, noo, udělám stejný postup :-) :roker

Odesláno
Původně zaslal: cybertronic

Ahoj, tak se ozývám po delší době, jelikož nebyl čas (nástup do Honeywellu). Myslím, že svůj problém se studeným startem u 307cc jsem odstranil. Mám diagnostiku Texu, brzy ráno jsem připojil auto a nastartoval. Zjistil jsem chaotické údaje z lamdy, což se mi na ten počet km moc nezdá. Udělal jsem reset řídící jednotky = opětovné nastavení hodnot dle výrobce. Po ukončení diagnostiky nešlo auto ani nastartovat, už jsem myslel že ho povezu na vozíku do Peugeot :-), tenhle problem byl ale dočasný, po vypnutí klíčku, vytažení ze zapalování, zamknutí a odemknutí auto šlapalo, krásně a čistě. Nyní každodenní studené starty neřeším již cca 1měsíc. Pravděpodobně je to nedokonalost firmware, který byl mistry v Peugeot odfláknut. Je dost pravdepodobné, že se závada po čase objeví opět, noo, udělám stejný postup :-) :roker

Presne to, čo som tu už niekoľkokrát dookola omieľal a nik nepočúva...Častokrát je problém len v softwari !!! Ale darmo to tu budem hovoriť....:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...