Guest Pepa.z.depa Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Ahoj. Sháním veškéré info na moje autíčko Peugeot 205 GTI Rolland Gaross. Zajímavostí tohodle auta je že má motor 1.4GTI ! a pevnou střechu se střešním oknem. Údajně byl tenhle kousek vyroben ve Švýcarsku. Pokud jste někdo slyšeli o téhle verzi prosím podělte se semnou o technické informace a historii tohodle modelu a úpravy. Díky Citovat
saibot Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 zdravim .. dufam ze sa nemylim, ale rolland gaross by malo byt kabrio - 1,4karbec, a bolo ich fakt malo.. Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 1) Rollanda jsem viděl i v hečbeku - myslím, že se dělaly obě verze.. 2) motor je 1,4 XS - 55 kW, na nějaké GTi zapomeň. 3) Pneumatiky na to patří 165/70 R13 4) Peugeot má fabriku ve Švýcarsku ? (spíš to bude dovoz - nebo, jestli máš původní techničák...) 5) Materiály zde na foru 6) Pokud ti nebudou stačit, použij kamaráda Googla Citovat
Maverick Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Roland Garros se dělal i s pevnou střechou a motorem 1.4i 55kW. Mám ho doma. Historii tohohle modelu neznám a co se týče technických vlastností, tak v číslech se odemě taky nic moc nedozvíš. Ale jinak je to celkem pohodlný auto, po městě se všude vejde a má neskutečnej odšťuch. Dokázal jsem s nim pálit gumy ještě na trojku:D. Co se týče úprav, tak jsem se do ničeho zatim nepouštěl, protože jsem ho v květnu dotáhl domu na laně s totálně rozštípanym předkem a pobouchanou zádí. Takže jsem to dal dohromady aby to jezdilo a dál jsem to zatim neřešil. Ještě není ani v laku, takže je každej díl jinej. Citovat
renm Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 No něco o garosovi vím, ten motor mám taky ale dotazy na ICQ protože tady to mám zakázaný o tom mluvit a poukazovat na katalogy a publikace:P Moje ICQ - 404282274 Citovat
bubakkaja Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: bubakkaja jj byl hatchback i cabrio http://aebergon.club.fr/Peugeot/page_Peugeot_205_Garros.htm Citovat
Mitja Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 O motoru GTI si nech zdát, ale ta 1.4 táhne moc pěkně. Interier je krása :-), a stresni okno neni zajimavost : ). Jinak info viz renm.. Citovat
Gordy205GTi Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Já ho mám doma. Rád Ti sdělím veškeré info,ale více na foru 205klubu a to i veškeré technické informace. viz Renm [upravil dne 30/8/08 Gordy205GTi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.