Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sháním veškeré info !

Recommended Posts

Guest Pepa.z.depa
Odesláno

Ahoj. Sháním veškéré info na moje autíčko Peugeot 205 GTI Rolland Gaross. Zajímavostí tohodle auta je že má motor 1.4GTI ! a pevnou střechu se střešním oknem.

Údajně byl tenhle kousek vyroben ve Švýcarsku.

Pokud jste někdo slyšeli o téhle verzi prosím podělte se semnou o technické informace a historii tohodle modelu a úpravy.

Díky

Odesláno

1) Rollanda jsem viděl i v hečbeku - myslím, že se dělaly obě verze..

2) motor je 1,4 XS - 55 kW, na nějaké GTi zapomeň.

3) Pneumatiky na to patří 165/70 R13 :)

4) Peugeot má fabriku ve Švýcarsku ? (spíš to bude dovoz - nebo, jestli máš původní techničák...)

5) Materiály zde na foru ;)

6) Pokud ti nebudou stačit, použij kamaráda Googla

Odesláno

Roland Garros se dělal i s pevnou střechou a motorem 1.4i 55kW. Mám ho doma. Historii tohohle modelu neznám a co se týče technických vlastností, tak v číslech se odemě taky nic moc nedozvíš. Ale jinak je to celkem pohodlný auto, po městě se všude vejde a má neskutečnej odšťuch. Dokázal jsem s nim pálit gumy ještě na trojku:D. Co se týče úprav, tak jsem se do ničeho zatim nepouštěl, protože jsem ho v květnu dotáhl domu na laně s totálně rozštípanym předkem a pobouchanou zádí. Takže jsem to dal dohromady aby to jezdilo a dál jsem to zatim neřešil. Ještě není ani v laku, takže je každej díl jinej.

Odesláno

No něco o garosovi vím, ten motor mám taky ale dotazy na ICQ protože tady to mám zakázaný o tom mluvit a poukazovat na katalogy a publikace:P

Moje ICQ - 404282274

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...