Cepica Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 prosím potrebuju poradit obevuje se mi antipollution fault kdyz nastartuju . zjistil jsem ze mam malo oleja v servu rizení .jednou jsem vubec nemohl nastartovat . ted uz zase nastartovat muzu. tak to nechapu ,alefurt mi to svítí. díky za radu Citovat
obaf Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Ake auto, kolko kilometrov, aky motor? Nebude to FAP? Citovat
Cepica Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 je to 307 1.6 16v .rv.2003 nemuze to byt tym rizenim ze tam mam malo oleje .a co je ten fap Citovat
obaf Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 FAP je filter pevnych castic na HDI motoroch. Taka draha zbytocnost, s mnozstvom zbytocnych starosti, nepodstatna pre funkciu motora. Je tam iba kvoli znizeniu emisii. [upravil dne 24.8.2008 obaf] Citovat
Cepica Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 anemuze to byt tym ze mam malo oleje v servu rizeni trochu mi to kape ale malo ale mam torchu od toho asi zasranej spodek .vzduchovy filtr to byt nemuze_? nebo címm to muze být Citovat
vendelinek Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: Cepica je to 307 1.6 16v .rv.2003 nemuze to byt tym rizenim ze tam mam malo oleje .a co je ten fap Si to auto dej do podpisu,bude lepší a rychlejší přehled o jaký se jedná:bacha:) Citovat
janou Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Hdi? Asi nie. 1.6 až od 2004 si myslím , takže fap asi nie. Citovat
AnotherOne Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Je to všeobecná chyba systému na znižovanie emisií. Môže to byť napr. aj porucha EGR. Citovat
peter766 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 mne na mojej 1.6ke starej to vypisalo 2krat prvy ked som mal spinavu skrtiacu klapku a cidlo a druhy krat to bola druha lambda , za katalizatorom ale moze to byt este vela veci treba ist na pc a tam ti povedia Citovat
merlin99 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: obaf FAP je filter pevnych castic na HDI motoroch. Taka draha zbytocnost, s mnozstvom zbytocnych starosti, nepodstatna pre funkciu motora. Je tam iba kvoli znizeniu emisii. [upravil dne 24.8.2008 obaf] Zbytocnost? Ja radsej pojdem za Peugeotom s tym \"zbytocnym drahym a nepodstatnym\" FAP, ako za VW+Skoda s naftovym motrom, ktory aj ked je novy, produkuje pri zosliapnuti plynu za sebou kryciu clonu ciernej farby! k Drahe? Sorry ale kto nema na planovanu udrzbu auta nech nekupuje take auto!Ked kupujem auto, informujem sa dopredu co moze stat udrzba auta a planovane kontroly. Problemove? Zatial neviem posudit, spravil som 10k km , jedine co je \"problemove\" ze sa clovek musi naucit ze sa deje regeneracia lebo manual o tom velmi nepise (co by mohol!) ale dam vediet ked bude pokazene nieco s FAP konkretne. P.S: ano ked niekto kupi jazdenku, a predajca zataji ze nebola spravena predpisana urdzba, potom auto hlasi chybu sem a tam, verim ze by som si tiez myslel ze je to \"kazove\" a \"zbytocne\" Citovat
upper9 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 to servo a filtr to 100 % neni jak tu pisi jsou to spatne hodnoty emisi Citovat
upper9 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 jo a pouzij hledani zadej si tam to anti...... a najdes tu mraky temat kde uz tohle se probiralo, mej se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.