Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím potrebuju poradit obevuje se mi antipollution fault kdyz nastartuju . zjistil jsem ze mam malo oleja v servu rizení .jednou jsem vubec nemohl nastartovat . ted uz zase nastartovat muzu. tak to nechapu ,alefurt mi to svítí. díky za radu

Odesláno

FAP je filter pevnych castic na HDI motoroch.

Taka draha zbytocnost, s mnozstvom zbytocnych starosti, nepodstatna pre funkciu motora.

Je tam iba kvoli znizeniu emisii.

[upravil dne 24.8.2008 obaf]

Odesláno

anemuze to byt tym ze mam malo oleje v servu rizeni trochu mi to kape ale malo ale mam torchu od toho asi zasranej spodek .vzduchovy filtr to byt nemuze_? nebo címm to muze být

:(

Odesláno
Původně zaslal: Cepica

je to 307 1.6 16v .rv.2003 nemuze to byt tym rizenim ze tam mam malo oleje .a co je ten fap

Si to auto dej do podpisu,bude lepší a rychlejší přehled o jaký se jedná:bacha:bacha:)

Odesláno

mne na mojej 1.6ke starej to vypisalo 2krat prvy ked som mal spinavu skrtiacu klapku a cidlo a druhy krat to bola druha lambda , za katalizatorom ale moze to byt este vela veci treba ist na pc a tam ti povedia

Odesláno
Původně zaslal: obaf

FAP je filter pevnych castic na HDI motoroch.

Taka draha zbytocnost, s mnozstvom zbytocnych starosti, nepodstatna pre funkciu motora.

Je tam iba kvoli znizeniu emisii.

[upravil dne 24.8.2008 obaf]

Zbytocnost? Ja radsej pojdem za Peugeotom s tym \"zbytocnym drahym a nepodstatnym\" FAP, ako za VW+Skoda s naftovym motrom, ktory aj ked je novy, produkuje pri zosliapnuti plynu za sebou kryciu clonu ciernej farby! k

Drahe? Sorry ale kto nema na planovanu udrzbu auta nech nekupuje take auto!Ked kupujem auto, informujem sa dopredu co moze stat udrzba auta a planovane kontroly.

Problemove? Zatial neviem posudit, spravil som 10k km , jedine co je \"problemove\" ze sa clovek musi naucit ze sa deje regeneracia lebo manual o tom velmi nepise (co by mohol!) ale dam vediet ked bude pokazene nieco s FAP konkretne.

P.S: ano ked niekto kupi jazdenku, a predajca zataji ze nebola spravena predpisana urdzba, potom auto hlasi chybu sem a tam, verim ze by som si tiez myslel ze je to \"kazove\" a \"zbytocne\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...