Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Asi pudu na houby,za chvilku budu mít vycházku ,tak kouknu do lesa,snad to zvládnu,musim se taky vyvětrat

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/diky-prehankam-by-mely-houby-konecne-zacit-rust.html

Tak nic ,nic ztoho nebude, nakonec zustavám doma,nevlez sem do boty a v sandálích do lesa nepudu,to by to vodnesla celá noha,tak šťastnej úlovek,snad někdy příště 1476op8.gif beeco6.gif iconlolcx8.gif

Odesláno

Houby se do mého trávicího traktu nedostanou ani pod tlakem - částečně za to možná může pobyt na táboře, kde byla smaženice několikrát týdně a protože jsem první porci po několika soustech vyhodil z ešusu do křoví (což bylo zaznamenáno nějakou aktivní práskačkou), tak nade mnou vždy bděl někdo z vařící směny, abych porci smrdutého humusu z ešusu vždy dojedl až do dna.

Bohužel mi houby v jakékoli podobě opravdu nelibě voní A MIMOTO JE V NICH NEDOSTATEK MASA, takže pro mě za mě ať si rostou .............

P.S.

Podobně to vypadá s vařenou zeleninou či luštěninami - takovou HRKAŠI mi stačí ke zkažení nálady jen zahlédnout.

[upravil dne 24/8/2008 Medvěd]

Odesláno

Nakrájiš houby na \"kostičky\"a škvaříš na sádle.Na ubrousku zbavíš přebytečného sádla,osolíš a ňam

Nejlepší jsou lišky,tvrdé houby jsou taky gut, babky moc prskaj,ale taky dobry.

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: nemec.cb

A takové škvarky z hub to je taky lahůdka.

jak je děláš? zní to jako exkluzivní ňamka..

Tak to by zaujímalo i mňa. Bolo by čím prekvapiť pri posledných grilovačkách. :bacha nebuť labuť, daj recept :bacha

:D

Odesláno

No to vubec neni spatnej recept. Jinak sem dneska za hodinu nasel s babou 2 kose takze rostou

Guest Scratch
Odesláno

ja byl na sazave a jediny co jsem nasel, lepe do ceho jsem slapl, ani nechtejte vedet, ale nadaval jsem huronsky

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja byl na sazave a jediny co jsem nasel, lepe do ceho jsem slapl, ani nechtejte vedet, ale nadaval jsem huronsky

tak koukam, že mě ani nemusí mrzet, že nemam čas zajít do lesa.. poněvač sousedovic kočce se nějak zalíbilo dělat potřebu u nás u domu u auta a rovnou před dveřma řidiče, takže mi takhle po ránu taky hejbe s tlakem, když si musim v tom kvaltu drhnout podrážku o kamení..

OT: mimochodem nemá někdo recept na to, jak jí dostat pryč? parkuju v takovym podjezdu, kde je píseček a ona tam každou noc kálí. smrad snad ani nemusim popisovat, ale střílet po ní vzduchovkou, to zase nedělám

Guest bostich
Odesláno

Původně zaslal: Scratch

tak koukam, že mě ani nemusí mrzet, že nemam čas zajít do lesa.. poněvač sousedovic kočce se nějak zalíbilo dělat potřebu u nás u domu u auta a rovnou před dveřma řidiče, takže mi takhle po ránu taky hejbe s tlakem, když si musim v tom kvaltu drhnout podrážku o kamení..

OT: mimochodem nemá někdo recept na to, jak jí dostat pryč? parkuju v takovym podjezdu, kde je píseček a ona tam každou noc kálí. smrad snad ani nemusim popisovat, ale střílet po ní vzduchovkou, to zase nedělám

na tyhle případy mám tohle :)

Guest Scratch
Odesláno

zkus to striknout nejakym sajrajtem

znamemu tedka jeden soused postrelil kote, kdyz mu donesli ucet za veterinu na 12 tisic, tak je poslal do hajzlu, no a ted je strelec v nemocnici sam.........

takze te chvalim, ze nestrilis, je to ziva bytost a zastrelit ji jen kvuli tomu, ze se nekde vy..... mi prijde ubohost a asi bych takovyho cloveka sam necim pretahnul :-). Po psovi to seberu a odsuzuju majitele psu, kdyz nesbiraji, ale chodit za kockou se neda :-)

abych upresnil, to do ceho jsem slapl, bylo lidske, fakt horsi nez prasata a dobytek. Uz jako maleho kluka me ucili kdyz uz v lese, tak vykutat dulek :-)

Guest Scratch
Odesláno

no jo, sajrajtem.. jeden čas jsem tam chodil chcát, sice to pomohlo, ale jako definitivní řešení to nebylo nejgeniálnější :-) ale to sme tam ještě nebydleli..

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super, tak tam posilej zenu :D

nebo ti tam muzu chodit ja :roker

[upravil dne 25/8/2008 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...