vendelinek Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Asi pudu na houby,za chvilku budu mít vycházku ,tak kouknu do lesa,snad to zvládnu,musim se taky vyvětrat http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/diky-prehankam-by-mely-houby-konecne-zacit-rust.html Citovat
Guest M-A-X Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Ze bych vzal babu a psa taky chvili do lesa:myslim:myslim:myslim Citovat
nemec.cb Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 A takové škvarky z hub to je taky lahůdka. Citovat
vendelinek Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Asi pudu na houby,za chvilku budu mít vycházku ,tak kouknu do lesa,snad to zvládnu,musim se taky vyvětrat http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/diky-prehankam-by-mely-houby-konecne-zacit-rust.html Tak nic ,nic ztoho nebude, nakonec zustavám doma,nevlez sem do boty a v sandálích do lesa nepudu,to by to vodnesla celá noha,tak šťastnej úlovek,snad někdy příště Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Houby se do mého trávicího traktu nedostanou ani pod tlakem - částečně za to možná může pobyt na táboře, kde byla smaženice několikrát týdně a protože jsem první porci po několika soustech vyhodil z ešusu do křoví (což bylo zaznamenáno nějakou aktivní práskačkou), tak nade mnou vždy bděl někdo z vařící směny, abych porci smrdutého humusu z ešusu vždy dojedl až do dna. Bohužel mi houby v jakékoli podobě opravdu nelibě voní A MIMOTO JE V NICH NEDOSTATEK MASA, takže pro mě za mě ať si rostou ............. P.S. Podobně to vypadá s vařenou zeleninou či luštěninami - takovou HRKAŠI mi stačí ke zkažení nálady jen zahlédnout. [upravil dne 24/8/2008 Medvěd] Citovat
obaf Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Ja som bol v lese vcera, ale neako som si tie huby nestihal vsimat, v tej rychlosti. http://www.kellysgreenbiketour.sk/ Kazdopadne, kade som presiel ja a ostatnych cca 550 ludi uz asi huby rast nebudu:myslim Citovat
urdemala Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: nemec.cb A takové škvarky z hub to je taky lahůdka. jak je děláš? zní to jako exkluzivní ňamka.. Citovat
nemec.cb Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Nakrájiš houby na \"kostičky\"a škvaříš na sádle.Na ubrousku zbavíš přebytečného sádla,osolíš a ňam Nejlepší jsou lišky,tvrdé houby jsou taky gut, babky moc prskaj,ale taky dobry. Citovat
pastorek Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: nemec.cb A takové škvarky z hub to je taky lahůdka. jak je děláš? zní to jako exkluzivní ňamka.. Tak to by zaujímalo i mňa. Bolo by čím prekvapiť pri posledných grilovačkách. nebuť labuť, daj recept Citovat
Guest M-A-X Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 No to vubec neni spatnej recept. Jinak sem dneska za hodinu nasel s babou 2 kose takze rostou Citovat
urdemala Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 germán.cb: díkec za objasnění, někdy to zkusim.. Citovat
Guest bostich Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Byli jsme na lužnici na chatě a ani prd:( Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 ja byl na sazave a jediny co jsem nasel, lepe do ceho jsem slapl, ani nechtejte vedet, ale nadaval jsem huronsky Citovat
urdemala Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch ja byl na sazave a jediny co jsem nasel, lepe do ceho jsem slapl, ani nechtejte vedet, ale nadaval jsem huronsky tak koukam, že mě ani nemusí mrzet, že nemam čas zajít do lesa.. poněvač sousedovic kočce se nějak zalíbilo dělat potřebu u nás u domu u auta a rovnou před dveřma řidiče, takže mi takhle po ránu taky hejbe s tlakem, když si musim v tom kvaltu drhnout podrážku o kamení.. OT: mimochodem nemá někdo recept na to, jak jí dostat pryč? parkuju v takovym podjezdu, kde je píseček a ona tam každou noc kálí. smrad snad ani nemusim popisovat, ale střílet po ní vzduchovkou, to zase nedělám Citovat
Guest bostich Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Scratch ja byl na sazave a jediny co jsem nasel, lepe do ceho jsem slapl, ani nechtejte vedet, ale nadaval jsem huronsky tak koukam, že mě ani nemusí mrzet, že nemam čas zajít do lesa.. poněvač sousedovic kočce se nějak zalíbilo dělat potřebu u nás u domu u auta a rovnou před dveřma řidiče, takže mi takhle po ránu taky hejbe s tlakem, když si musim v tom kvaltu drhnout podrážku o kamení.. OT: mimochodem nemá někdo recept na to, jak jí dostat pryč? parkuju v takovym podjezdu, kde je píseček a ona tam každou noc kálí. smrad snad ani nemusim popisovat, ale střílet po ní vzduchovkou, to zase nedělám na tyhle případy mám tohle Citovat
urdemala Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 dobrá vrtačka :-) já ale myslel něco, co funguje i když spim Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 zkus to striknout nejakym sajrajtem znamemu tedka jeden soused postrelil kote, kdyz mu donesli ucet za veterinu na 12 tisic, tak je poslal do hajzlu, no a ted je strelec v nemocnici sam......... takze te chvalim, ze nestrilis, je to ziva bytost a zastrelit ji jen kvuli tomu, ze se nekde vy..... mi prijde ubohost a asi bych takovyho cloveka sam necim pretahnul :-). Po psovi to seberu a odsuzuju majitele psu, kdyz nesbiraji, ale chodit za kockou se neda :-) abych upresnil, to do ceho jsem slapl, bylo lidske, fakt horsi nez prasata a dobytek. Uz jako maleho kluka me ucili kdyz uz v lese, tak vykutat dulek :-) Citovat
urdemala Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 no jo, sajrajtem.. jeden čas jsem tam chodil chcát, sice to pomohlo, ale jako definitivní řešení to nebylo nejgeniálnější :-) ale to sme tam ještě nebydleli.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala no jo, sajrajtem.. jeden čas jsem tam chodil chcát, sice to pomohlo, ale jako definitivní řešení to nebylo nejgeniálnější :-) ale to sme tam ještě nebydleli.. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super, tak tam posilej zenu nebo ti tam muzu chodit ja [upravil dne 25/8/2008 Scratch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.