Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte! Chcel by som niekoho s trojlitrom požiadať o láskavosť. Mám taký problém,že mám 406-coupé 2,0 a mám tam obuté 16-ky elektróny ale v technickom mám 15-ky. V peugeote mi potvrdenie na 16-ky môžu dať len na 3,0. A keby mám z toho modelu vin číslo,tak mi ho dajú a kamoš už by mi to u policajtov asi pretlačil. Moc prosím,stále dostávam pokuty.Ak nechcete písať sem,tak môj mail je: FilipTrajlinek@centrum.sk

Odesláno
Původně zaslal: Filip406

Ahojte! Chcel by som niekoho s trojlitrom požiadať o láskavosť. Mám taký problém,že mám 406-coupé 2,0 a mám tam obuté 16-ky elektróny ale v technickom mám 15-ky. V peugeote mi potvrdenie na 16-ky môžu dať len na 3,0. A keby mám z toho modelu vin číslo,tak mi ho dajú a kamoš už by mi to u policajtov asi pretlačil. Moc prosím,stále dostávam pokuty.Ak nechcete písať sem,tak môj mail je: FilipTrajlinek@centrum.sk

To je nějaká hovadina. Ale třeba to na SK jde :myslim No ještě by mě zajímaly ty pokuty. Jak můžou policajti vědět, že na tvý kupátko 16\" nepatřej:nevim Zase to není žádnej extrém, aby to budilo pozornost:roll

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

To je nějaká hovadina. Ale třeba to na SK jde :myslim No ještě by mě zajímaly ty pokuty. Jak můžou policajti vědět, že na tvý kupátko 16\" nepatřej:nevim Zase to není žádnej extrém, aby to budilo pozornost:roll

No má je v techničáku. Na Slovensku mají v autě velký TP.:(

genzer byl rychlejší.:)

[upravil dne 25/8/08 BoneDaddy]

Odesláno

Aho, tak to jsem nevěděl:nevim:aut To mi chcete říct, že až tam v září pojedu na dovču, tak si s sebou mám vzít VTP? :o

[upravil dne 25.8.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Aho, tak to jsem nevěděl:nevim:aut To mi chcete říct, že až tam v září pojedu na dovču, tak si s sebou mám vzít VTP? :o

[upravil dne 25.8.08 MJSytic]

Nie...a to neni o tom ze musime mat velky TP...my mame len jeden TP to je to :papa

Odesláno

Nie...a to neni o tom ze musime mat velky TP...my mame len jeden TP to je to :papa

Ahááá :super Díky za vysvětlení. Já jsem v tomhle trošku \"out of play\", protože jezdím jen kolem komína:D

Odesláno

No už 2 krát som dostal. raz 500 a raz 1000. ale najhoršie je to,že mi chcú brať techničák a značky. Mám coupéčko,tak trochu stuningované,tak hladajú chybičky. A neni na tom nič na tom vin č. Kamoš mi to pripíše k môjmu TP.Len potrebujem to potvrdenie z peugeotu-predajne a on to vin č.,,prehliadne\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...