Filip406 Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Ahojte! Chcel by som niekoho s trojlitrom požiadať o láskavosť. Mám taký problém,že mám 406-coupé 2,0 a mám tam obuté 16-ky elektróny ale v technickom mám 15-ky. V peugeote mi potvrdenie na 16-ky môžu dať len na 3,0. A keby mám z toho modelu vin číslo,tak mi ho dajú a kamoš už by mi to u policajtov asi pretlačil. Moc prosím,stále dostávam pokuty.Ak nechcete písať sem,tak môj mail je: FilipTrajlinek@centrum.sk Citovat
Y2K Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Hmm....to neviem ci si toto dakto vezme na seba.... Citovat
MJSytic Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Filip406 Ahojte! Chcel by som niekoho s trojlitrom požiadať o láskavosť. Mám taký problém,že mám 406-coupé 2,0 a mám tam obuté 16-ky elektróny ale v technickom mám 15-ky. V peugeote mi potvrdenie na 16-ky môžu dať len na 3,0. A keby mám z toho modelu vin číslo,tak mi ho dajú a kamoš už by mi to u policajtov asi pretlačil. Moc prosím,stále dostávam pokuty.Ak nechcete písať sem,tak môj mail je: FilipTrajlinek@centrum.sk To je nějaká hovadina. Ale třeba to na SK jde No ještě by mě zajímaly ty pokuty. Jak můžou policajti vědět, že na tvý kupátko 16\" nepatřej:nevim Zase to není žádnej extrém, aby to budilo pozornost:roll Citovat
genzer Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 asi proto,ze na SK sebou vozi velkej technicak:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: MJSytic To je nějaká hovadina. Ale třeba to na SK jde No ještě by mě zajímaly ty pokuty. Jak můžou policajti vědět, že na tvý kupátko 16\" nepatřej:nevim Zase to není žádnej extrém, aby to budilo pozornost:roll No má je v techničáku. Na Slovensku mají v autě velký TP. genzer byl rychlejší. [upravil dne 25/8/08 BoneDaddy] Citovat
MJSytic Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Aho, tak to jsem nevěděl:nevim:aut To mi chcete říct, že až tam v září pojedu na dovču, tak si s sebou mám vzít VTP? [upravil dne 25.8.08 MJSytic] Citovat
Y2K Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: MJSytic Aho, tak to jsem nevěděl:nevim:aut To mi chcete říct, že až tam v září pojedu na dovču, tak si s sebou mám vzít VTP? [upravil dne 25.8.08 MJSytic] Nie...a to neni o tom ze musime mat velky TP...my mame len jeden TP to je to Citovat
MJSytic Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Nie...a to neni o tom ze musime mat velky TP...my mame len jeden TP to je to Ahááá Díky za vysvětlení. Já jsem v tomhle trošku \"out of play\", protože jezdím jen kolem komína:D Citovat
Filip406 Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 No už 2 krát som dostal. raz 500 a raz 1000. ale najhoršie je to,že mi chcú brať techničák a značky. Mám coupéčko,tak trochu stuningované,tak hladajú chybičky. A neni na tom nič na tom vin č. Kamoš mi to pripíše k môjmu TP.Len potrebujem to potvrdenie z peugeotu-predajne a on to vin č.,,prehliadne\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.