Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem jel po delší době po dálnici a nějak se mi zdá,že to začalo hučet.Je to skoro takovej zvuk,jako když jedu po vyfrézovaným asfaltu.Když najedu z toho betonu na asfaltovej povrch tak se to trochu ztiší.Co to může být?Ložisko(a) předních,nebo zadních kol,nebo gumy na ho....jezdím ještě na zimních protektorech.Jestli je to ložisko,jak poznám který to dělá?

Odesláno

zimni protektory jsou asi nejhlucnejsi pneu vubec.

me jakmile jedu vic nez cca 80 - 90 se zacne od gum ozyvat takovy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

takze uz se tesim az prezuju

Odesláno

Nechci tě strašit, ale spíše bych to hádal na ložisko, protože jsem to sám na svém autě řešil. Ze které strany to jde? No tak to ti přeju hodně štěstí, protože se to špatně hledá, ale buď klidnej, protože to je 50:50. Pokud ale jezdíš Barum OR6, tak to budou gumy 100%. Teď ale vážně. Mrkni ještě také na manžety, jestli nevylítala vazelina.

Odesláno

2wasabi: :D

Jinak na leto se prezout stejne musi ...

a pak bych rekl ze je mozna lepsi a mozna ze se to tak dela menit loziska v paru na naprave

protoze je celkem logicky ze kdyz zacne hucet jedno tak zacne hucet i to druhy

Odesláno

To Petano: No to jsem zvědavej až mu na jaře začne hučet v kládě co bude měnit:D

To Ráda: Nic ve zlým:)

[Editován dne 22/3/04 Wasabi]

Odesláno

To my GY Ultra Grip 6 jsou jako pericko, neni je slyset ani na hrubsim asfaltu pri rychlostech kolem 140, az tak nad 15-160 se zacnou trochu ozyvat...;) Myslim, ze to je 99% tema gumama, fakt to dokaze divy. Pokud to dela jedno lozisko,tak by se to ozyvalo z jedne strany vozu, pokud nemas v haji vsechny a navic, pokud loziska huci, tak jim je celkem jedno, kde a kolik jedes... Ze zacatku jen pri vyssich rychlostech,ale jde to velmi rychle a potom to huci porad

Odesláno

ted jsem zrovna loziska resil...ozyvalo se to jakoby jen s predniho pravyho kola...myslel jsem si ze to poznam kdyz rychle zatocim doleva-doprava (jak to delaj na formulich pri warm-up kole:) a jak se kolo nadlehci tak to prestane...pak mi ale mechanik rekl ze lozisko je uplne nahadry v druhym kole...tak nevim. Kazdopadne jsem o 2tis lehci........ gumy me nehucej pac mi Pazout nejede vic jak 130:)coz je taky navod jak se huceni zbavit ze, kup si 1.0 a mas po problemech:papa

Odesláno
Napsán autorem Wasabi

To Petano. Co že!!?? oni už jeli???

Héééééén enen hééééén:D

[Editován dne 22/3/04 Wasabi]

HeHe.... Fakt... Kuva fix,zase sem je minul.... :D :D :D :D :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

me zacalo auto (405GRDT) delat to same. huceni jako kdyz se jede po betonce, ale dela to i na asfaltu a i v nizkych rychlostech. nejsem si jisty, jestli se to nezhorsuje, zatim si toho nevsiml zadny spolujezdec, ja to pozoruju tak 1500Km. Jedno lozisko jsem menil nedavno, ale to hucelo jinak. Taky cekam co to udela po prezuti na letni. Tipuji, ze je neco lehce uvolnene, a rezonuje to. To huceni neni konstatni, ale takove kolisave.

Odesláno

já už jsem to přezul na letňáky a zdá se ,že je to slyšet ještě víc takže v gumách to asi néní sakra uvidíme co s tím asi zkusím ty ložiska zdá se mi,že je to slyšet víc když zatáčím,ale homokloub to není hučí to stejně na obě strany

Odesláno

Nejlepsi je opravdu pouzit vylucovaci metodu, to jest...nejdrive prezout, a pak to vyzkouset. Myslim, ze to bude OK, ale jestli jsou to loziska se da zjistit na 99% tak, ze si vypnes radio a vetraky a ....pritelkyni:-) a pak na peknym afaltu zatacis vlevo, a v pravo. Kdyz na nekterou stranu zvuk vzrusta a je odlisny od druheho, je to lozisko! A vetsinou to vnejsi v polokruhu zataceni.....to na ktere je kladen vetsi tlak, ale muze to byt i to vnitrni, coz byva malokdy, ale pokud je poskozena vnitrni strana loziska, muze to tak byt.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...