ladagal Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Mam 406 2.0 HDI 110 rv2000 V prubehu delší cesty se mě začala občas rozsvicovat kontrolka baterie doprovazena pipnutim ... nepravidelne, A ve chvili kdy se roysviti baterie prestanou jit vetraky od klimy. Mam to asi 14 dni a ten kdo mi skoukaval auto rikal ye alternator byl novy, takze to uz nekdo resil prede mnou.Nevíte čím to může být? Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Zkus zkontrolovat obě svorky na baterce a opačné konce těch kabelů--tzn. ukostření (aby byl kovový spoj) a upevnění kabelu na startéru (pevnost spoje) Podívej se i na připojení toho nového alternátoru. [upravil dne 25/8/08 ozzy1956] Citovat
ladagal Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 vsechno ok a ani se mi od te doby chyba zatim neprojevila Citovat
pastorek Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Ak to robí iba pri dlhej jazde tak by to mohlo byť vypínanie nabíjania pri plne nabitej baterke. Citovat
ladagal Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: pastorek Ak to robí iba pri dlhej jazde tak by to mohlo byť vypínanie nabíjania pri plne nabitej baterke. To je jediný co mi nenapadlo, altik je ale novej tak mi jeste napadlo ze by to mohl bejt nejakej kousek bordelu v nejakem clanku baterie,kterej tam obcas ten jeden clanek vyzkratuje Citovat
pastorek Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: ladagal Původně zaslal: pastorek Ak to robí iba pri dlhej jazde tak by to mohlo byť vypínanie nabíjania pri plne nabitej baterke. To je jediný co mi nenapadlo, altik je ale novej tak mi jeste napadlo ze by to mohl bejt nejakej kousek bordelu v nejakem clanku baterie,kterej tam obcas ten jeden clanek vyzkratuje Nestáva sa že by článok baterky niečo občas na chvíľu vyskratovalo. Akonáhle príde k skratu článku tak sa stáva nepoužiteľný a určite to zbadáš pri prvom štartovaní. Na tvojom mieste by som si z toho nerobil ťažkú hlavu. Problém by to bol keby kontrolka preblikávala alebo svietila hlavne v nízkych otáčkach alebo dlhodobejšie. Na naftovom motore občasné prebliknutie pri dlhej jazde vysokými otáčkami nieje porucha. [upravil dne 4/9/08 pastorek] Citovat
Martin.405 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 já teď řešil něco podobnýho na 405tce, alternátor po repasi a občas se mi rožínala kontrolka nabíjení, nakonec sem vyměnil očko od přívodu proudu na alternátoru a je pokoj, spoj byl zaoxidovanej.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.