Mirrae24 Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Zdravím, na čelním skle mám něco jako senzor deště, ale přijde mi, že to asi nefunguje ... Když dám stěrače do polohy 1, tak si stírají jak chtějí, tak nevím zda podle rychlosti, nebo podle senzoru, ale podle senzoru asi ne, pač to stírá i když neprší. U Feldy to bylo jednoduché, když jsem dal stěrače do pozice 1, potom 0 a pak se počítal interval do dalšího přepnutí do pozice 1, tak si to udržovali, u mé 307 to tak zjevně není ... Jsem z toho jelen. vysvětlí mi někdo mou neinformovanost? Citovat
vendelinek Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 když dám 1,jednou setře,vypnu pár vteřin počkám,zapnu znova na 1,a už si toho nevšímám,teď už si to zapíná podle potřeby jak teče voda(prší) koukni do hledání,něco se tady najde,třeba ZDE Citovat
ThorR Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Ja mam senzor a kdyz je dam do polohy 1 tak jednou setrou a pak uz jen na zavisloti jak na cidlo kape voda )) Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Ja keď dám na 1 nezotrú ani raz, ale potom stierajú podľa potreby. Včul si vyber. Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Koukám, že každej to má jinak Zkusím to no .... Ale vevnitř nemám žádnou krabičku na skle, jen nějakou placku, která se odepnout... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Tak problém môže byť v tom, keď tá krabička neprilieha tesne ku sklu. Malo by to byť tesne prilepené. Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Já tam právě žádnou krabičku nemám, jen nějaké kolečko, a to je velmi úzké ... Známý má Renault megane II a ten má právě krabičku, já mám jen úzké kolečko, nevím, asi je to jen nějaká přípojka na tu krabičku, ale nevím no. ale ale.... když jedu třeba 60 km/H tak to stírá jinak jak když jedu třeba 100 km/H :myslim:myslim Citovat
hloze-ja Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Já senzor nemám. Rychlost cyklovače se mění v závislosti na rychlosti. To je pravda. Jedu pomalu - delší cykly, rychle - kratší. U 306 jsem senzor měl, a když byl zapnutej, tak to čidlo svítilo, myslim Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: hloze-ja Já senzor nemám. Rychlost cyklovače se mění v závislosti na rychlosti. To je pravda. Jedu pomalu - delší cykly, rychle - kratší. U 306 jsem senzor měl, a když byl zapnutej, tak to čidlo svítilo, myslim A máš tam na skle taky takovej ten stmavenej pruh uprostřed??? Citovat
Mirrae24 Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 tak jsem to zkusil, a ten senzor nemám. Na ovladači je ale pozice I a až potom 1,2. Takže senzor by tam asi být mohl, dá se koupit, na kolik cca vyjde??? Citovat
Mirrae24 Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 Co toto???? http://www.aukro.cz/item423783087_citroen_peugeot_destovy_senzor.html#photo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.