Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

na čelním skle mám něco jako senzor deště, ale přijde mi, že to asi nefunguje ...

Když dám stěrače do polohy 1, tak si stírají jak chtějí, tak nevím zda podle rychlosti, nebo podle senzoru, ale podle senzoru asi ne, pač to stírá i když neprší.

U Feldy to bylo jednoduché, když jsem dal stěrače do pozice 1, potom 0 a pak se počítal interval do dalšího přepnutí do pozice 1, tak si to udržovali, u mé 307 to tak zjevně není ... Jsem z toho jelen.

vysvětlí mi někdo mou neinformovanost? :D

Odesláno

když dám 1,jednou setře,vypnu pár vteřin počkám,zapnu znova na 1,a už si toho nevšímám,teď už si to zapíná podle potřeby jak teče voda(prší)

koukni do hledání,něco se tady najde,třeba ZDE

Odesláno

Já tam právě žádnou krabičku nemám, jen nějaké kolečko, a to je velmi úzké ... Známý má Renault megane II a ten má právě krabičku, já mám jen úzké kolečko, nevím, asi je to jen nějaká přípojka na tu krabičku, ale nevím no.

ale ale.... když jedu třeba 60 km/H tak to stírá jinak jak když jedu třeba 100 km/H :myslim:myslim:myslim

Odesláno

Já senzor nemám. Rychlost cyklovače se mění v závislosti na rychlosti. To je pravda. Jedu pomalu - delší cykly, rychle - kratší. U 306 jsem senzor měl, a když byl zapnutej, tak to čidlo svítilo, myslim

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

Já senzor nemám. Rychlost cyklovače se mění v závislosti na rychlosti. To je pravda. Jedu pomalu - delší cykly, rychle - kratší. U 306 jsem senzor měl, a když byl zapnutej, tak to čidlo svítilo, myslim

A máš tam na skle taky takovej ten stmavenej pruh uprostřed???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...