Miss Scratch Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 hm, tohle je hodne dravej kocicak.))) Citovat
hloze-ja Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Tak co říkáte, kdyby šlo s takovými tvary do výroby, byla by to skvělá konkurence např. R8 apod... http://auto.idnes.cz/koncept-ktery-zatim-nema-tvar-ani-jmeno-fcd-/ak_aktual.asp?c=A080821_212119_ak_aktual_fdv Omlouvámse, chtěl jsem to přesunout do novinek, ale Miss Scratch byl rychlejší Citovat
Maverick Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Má celkem pěkný tvary, ale pochybuju že se z něj stane sériovka. hloze-ja: Jen tak mimochodem, Miss Scratch není ON ale ONA Citovat
hloze-ja Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Takže se všem dotčeným omlouvám Mohlo mě napadnout, že Miss není bráno jako vtipná přezdívka. KOCEPT jsem se upsal při prvním psaní titulku, ale opravilo se to až pozdě a jen u mě. Proto to není chyba slečny, mladé paní, paní Scratch A mimochodem slovo kocept existuje a znamená to v Aj spolunervové zakončení. [upravil dne 22.8.2008 hloze-ja] Citovat
hloze-ja Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: hloze-ja A mimochodem slovo kocept existuje a znamená to v Aj spolunervové zakončení. Kecám, nic bližšího než ceptor jsem nenašel :D Citovat
orgacek Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Vypadá to hezky,tak jako všechny koncepty:) Ale sériovka bude určitě o hodně jiná. Jsem zvědav jak dopadne ta 308 RC Z:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.