vendelinek Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 ale kombinace neni špatná,teď tě aspoň všichni poznaj,až budeš něco privatizovat(přemísťovat):D jj,je to :potlesk:potlesk [upravil dne 21.8.2008 vendi.stejskal] Až budeš příště fotit,tak zkus umejt ty prahy:):D:D [upravil dne 21.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
jackie Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 to jo,příště to bude umytý celý.ted to byly první fotky po laku a auto bylo špinavý ještě od broušení Citovat
jackie Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 po domluvě s lakýrníkem jsme došly k tomu že to zkusí udělat bez prahů jak to bude vypadat a mě se to takhle líbí Citovat
Lentilka Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 šak to je hlavní že se to líbí tobě každemu po tom může být... Citovat
vendelinek Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka šak to je hlavní že se to líbí tobě každemu po tom může být... PRD:potlesk:potlesk:D:D moje řeč Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Docela to jde. Ta první fotka mě docela zmátla. Jediný co se mi moc nezdá, jak je udělanej ten kufr. Nemělo to být až nad světla? Citovat
jackie Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 já už ten kufr takhle chtěl,ale možná že nad světla by to bylo možná hezčí,ale takhle to taky nevypadá špatně Citovat
Béďa Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 kdyz uz delat dvoubarevne auto tak poradne.. prahy do laku, ten zadek takhle je desnej, takze dolakovat do stejne vysky jako zbytek auta a kridlo tmave.. no a v neposledni rade jinou barvu brzdicu a budnu.. tot muj nazor ale je to tvoje auto Citovat
Dundee Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Prakticky souhlasím s Béďou;) Brzdy bych změnil určitě, páč žlutá vynikne jen u tmavý barvy (např. zelený), prahy do barvy spodku a sladit kufr se zbytkem. Jinak barevná kombinace je super, uvažoval jsem nad podobnym řešením, ale jen po vršek lišt:) P.S.: A dveře zevnitř máš taky stříkaný nebo zůstaly zelený? [upravil dne 21/8/2008 Dundee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.