Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jestli je ten \"čudlík\" na zapínání vyhřívíní zadního skla tlačítko (jen se stiskne a hned se vrátí zpátky), nebo klasickej vypínač (stisknutím se zapne a vypne) jako třeba u mlhovek?? A ještě takovej dotaz : Je centrál i u kufru?

Auto : P306SR Rok: 1995

Dík, dolly :cool:

Odesláno

Co znamená dvojpolohové? U mě se to chová jako tlačítko (když to pustím tak se to hned vrátí do výchozí polohy). Někde jsem četl že když se zapne vyhřívání tak funguje jen 10minut a pak se samo vypne. Tak nevim. Jak to je ve vašem autě?

Odesláno

Mne to topí kým nestlačím ešte raz. Funguje to síce s jednou polohou a elektronika zabezpečí, ža sa to pri prvom zapne a pri druhom vypne. Predpokladal som, že ty tam budeš mať klasický vypínač. Funguje ti to topenie keď stlačíš?

Odesláno

Abych řekl pravdu tak jsem to ještě nezkoušel. Zejtra vyzkouším :) Já se právě chtěl pustit nějak do opravy (rozdělat to a kouknout se co s tím je) a pak mě napadlo že by to mohlo bejt jen tlačítko a zbytek elektronika. Horší bude ten kuft. Asi mi tam nefaká centrál. Jde to odemknout/zamknout jen klíčkem :(

Odesláno

Ja si myslim ze ked to stlacis a svieti vypinac (pokial svieti) tak to bezi aked vypnes kluce tak to automaticky vypne,alebo ak to stlacis este raz:myslim

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Chtěl bych se zeptat, jestli je ten \"čudlík\" na zapínání vyhřívíní zadního skla tlačítko (jen se stiskne a hned se vrátí zpátky), nebo klasickej vypínač (stisknutím se zapne a vypne) jako třeba u mlhovek?? A ještě takovej dotaz : Je centrál i u kufru?

Auto : P306SR Rok: 1995

Dík, dolly :cool:

----

Co se vyhřívání zadního skla týče, já to mám tak, že po jednom stlačení se rozsvítí žárovička uvnitř \"čudlíku\" a běží, dokud to buď opětovně nestisknu a nebo dokud nevypnu klíček ) :)

Odesláno

Co se vyhřívání zadního skla týče, já to mám tak, že po jednom stlačení se rozsvítí žárovička uvnitř \"čudlíku\" a běží, dokud to buď opětovně nestisknu a nebo dokud nevypnu klíček ) :)

A svítí ti ta kontrolka i když to tlačítko pustíš? Mě svítí jen když ho držím zamáčklí. A jak ho pustim tak zhasne :myslim

Odesláno

Vyhřívání zapnu jen stiskem tlačítka - rozsvítí se víc (vyměněno tlačítko -předtím bylo vadné - jen stisk nerozsvítil a ani netopilo) a centrál vzadu mám - je ho možné \"odpojit \" a \"připojit\" k centrálu - musí se klíčkem otočit v zámku 5-tých dveří buď doprava nebo doleva , je to popsáno v návodu.(bohužel pouze novější model )

[upravil dne 20/8/08 kapa]

Odesláno

Takže centál vzadu mám (a je tam překroucenej kabel) takže se do opravy někdy v budoucnu dám. Když mám otevřenej kufr tak to zamyká o odemyká jak zběsilý :-) To vytápění zadního okna mi taky funguje (je to fakt jen tlačítko :)).

PS.: Nevíte někdo k čemu je volnej konektor vzadu v kufru u toho motorku centrálu? Jeden konektor je připojenej do motorku (2 dráty) a drujej ne volnej (3 dráty, 2 jsou spojený) a není ho kam zapojit :myslim

Odesláno

Právě že to není kam zapojit. Do motorku vedou 2 dráty a nikde sem si žádnýho volnýho konektoru nevšimnul :myslim A kde by byla indikace na palubce.

Možná je to jako na předních dveřích. Když zamknu kufr tak se zamkne všechno :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...