dolly1010 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Chtěl bych se zeptat, jestli je ten \"čudlík\" na zapínání vyhřívíní zadního skla tlačítko (jen se stiskne a hned se vrátí zpátky), nebo klasickej vypínač (stisknutím se zapne a vypne) jako třeba u mlhovek?? A ještě takovej dotaz : Je centrál i u kufru? Auto : P306SR Rok: 1995 Dík, dolly Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Vyhrievanie je dvojpolohové. Centrál by mal byť aj na kufri Citovat
dolly1010 Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Co znamená dvojpolohové? U mě se to chová jako tlačítko (když to pustím tak se to hned vrátí do výchozí polohy). Někde jsem četl že když se zapne vyhřívání tak funguje jen 10minut a pak se samo vypne. Tak nevim. Jak to je ve vašem autě? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Mne to topí kým nestlačím ešte raz. Funguje to síce s jednou polohou a elektronika zabezpečí, ža sa to pri prvom zapne a pri druhom vypne. Predpokladal som, že ty tam budeš mať klasický vypínač. Funguje ti to topenie keď stlačíš? Citovat
dolly1010 Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Abych řekl pravdu tak jsem to ještě nezkoušel. Zejtra vyzkouším Já se právě chtěl pustit nějak do opravy (rozdělat to a kouknout se co s tím je) a pak mě napadlo že by to mohlo bejt jen tlačítko a zbytek elektronika. Horší bude ten kuft. Asi mi tam nefaká centrál. Jde to odemknout/zamknout jen klíčkem Citovat
306xn Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Ja si myslim ze ked to stlacis a svieti vypinac (pokial svieti) tak to bezi aked vypnes kluce tak to automaticky vypne,alebo ak to stlacis este raz:myslim Citovat
306xn Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Mne to blblo skrz tie gumy medzi dverami a kasnou dostalo to nove kabliky a fakci (raz nesiel central raz ostrekovac raz stierac...) Citovat
Pegi306 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: dolly1010 Chtěl bych se zeptat, jestli je ten \"čudlík\" na zapínání vyhřívíní zadního skla tlačítko (jen se stiskne a hned se vrátí zpátky), nebo klasickej vypínač (stisknutím se zapne a vypne) jako třeba u mlhovek?? A ještě takovej dotaz : Je centrál i u kufru? Auto : P306SR Rok: 1995 Dík, dolly ---- Co se vyhřívání zadního skla týče, já to mám tak, že po jednom stlačení se rozsvítí žárovička uvnitř \"čudlíku\" a běží, dokud to buď opětovně nestisknu a nebo dokud nevypnu klíček ) Citovat
orgacek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Já to mám stejně jak Pegi 306 a centrál mám i v kufru Citovat
dolly1010 Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Co se vyhřívání zadního skla týče, já to mám tak, že po jednom stlačení se rozsvítí žárovička uvnitř \"čudlíku\" a běží, dokud to buď opětovně nestisknu a nebo dokud nevypnu klíček ) A svítí ti ta kontrolka i když to tlačítko pustíš? Mě svítí jen když ho držím zamáčklí. A jak ho pustim tak zhasne Citovat
orgacek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Já ho zmáčknu a pustím a ono se jen nepatrně víc rozsvítí,skoro to ani nejde vidět, sem si toho poprvé vůbec nevšiml. Jsem mysle že mi to nefunguje:D Citovat
kapa Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Vyhřívání zapnu jen stiskem tlačítka - rozsvítí se víc (vyměněno tlačítko -předtím bylo vadné - jen stisk nerozsvítil a ani netopilo) a centrál vzadu mám - je ho možné \"odpojit \" a \"připojit\" k centrálu - musí se klíčkem otočit v zámku 5-tých dveří buď doprava nebo doleva , je to popsáno v návodu.(bohužel pouze novější model ) [upravil dne 20/8/08 kapa] Citovat
dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Takže centál vzadu mám (a je tam překroucenej kabel) takže se do opravy někdy v budoucnu dám. Když mám otevřenej kufr tak to zamyká o odemyká jak zběsilý :-) To vytápění zadního okna mi taky funguje (je to fakt jen tlačítko ). PS.: Nevíte někdo k čemu je volnej konektor vzadu v kufru u toho motorku centrálu? Jeden konektor je připojenej do motorku (2 dráty) a drujej ne volnej (3 dráty, 2 jsou spojený) a není ho kam zapojit Citovat
dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Právě že to není kam zapojit. Do motorku vedou 2 dráty a nikde sem si žádnýho volnýho konektoru nevšimnul A kde by byla indikace na palubce. Možná je to jako na předních dveřích. Když zamknu kufr tak se zamkne všechno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.