Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem si nové alu průměr 14,šířka 5.5 palcu a ET16.A mám nato nachystané pneu šířky 185/60.Vůbec ale nevím,jestli tam ty pneu dostanu.Neměl by ten disk být 6 palců?Nebo to dostanu i na ten 5.5 palcu?Kdyžtak bych je musel vyměnit.Dík za odpověď

Odesláno
Původně zaslal: jan07

Koupil jsem si nové alu průměr 14,šířka 5.5 palcu a ET16.A mám nato nachystané pneu šířky 185/60.Vůbec ale nevím,jestli tam ty pneu dostanu.Neměl by ten disk být 6 palců?Nebo to dostanu i na ten 5.5 palcu?Kdyžtak bych je musel vyměnit.Dík za odpověď

Nevim, ale 5.5\" se mi zdá dost úzký. Určitě je tam dostaneš, ale myslim, že až je dáš na auto, tak budou ty 185/60 dělat na 5.5 disku dost balon. Uvidíš sám, třeba to bude ok

Odesláno

Právě,že v techničáku je napsané 185/55/14,ale ty 55 se těžko schání,tak jsem koupil 60.Jde mě taky o jízdu,co tam mám zatím ty kola 195/45/16,tak je to děs.Každý hrb je cítit,dře to do podběhů a moc to nesedí,ta jízda je pak hrozná.Tak to chci mět podle papírů a uvidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...