Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se mě už asi potřetí stalo,že po dojezdu do garáže stále běží ventilátor chladiče,no nejhorší na tom je to,že ani po 5 minutovém čekání nevypne,až kdýž opět nastartuju a zhasnu motor vypne,tak nevím v čem je problém,jestli teda problém je.

Odesláno

5 minút je síce dosť ale nemala by to byť závada. Je to systém dochladzovania. Doba chodu ventilátora zývisí od teploty motora, okolnej teploty a prúdenia vzduchu na chladič.

Odesláno

Já osobně sem tohle také zaregistroval ... ale nikdy sem nepočítal ,jak dlouho mi ten ventilátor běží ... většinou když sem chvilku počkal nebo se po chvilce vrátil k autu ,tak už neběžel... takže sem si s tim starosti nedělal ... ale je fakt ,že se mi to zas tak často nestalo a třeba když jedu dlouhou trasu nad 200km tak to kolikrát neběží a když jedu jen kousek běží to ... záleží na tom jak se motor zahřívá...

Odesláno

nam zase vibruje... no a :roker

jako normlani to neni, ale vzhledem k tomu jake sou vedra, tak je mozne ze to tech 5 minut a dele pobezi

[upravil dne 19/8/08 Marlin]

Odesláno

U 207 se mi to zatím nestalo, nebo o tom aspoň nevím, ale je to běžné, hlavně, když postavíš auto do garáže, kde nemůže vzduch tolik cirkulovat, může trvat trochu déle, než motor vychladne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...