Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ty vole velká zítka ???? Já bych takhle nesjel ani z obrubníku !!!!! Ta zídka je mě tak do pasu :D:D Budu jí muset vyfotit a na sraze ukázat :roker
John Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Bohouš Ty vole velká zítka ???? Já bych takhle nesjel ani z obrubníku !!!!! Ta zídka je mě tak do pasu :D:D Budu jí muset vyfotit a na sraze ukázat :roker Alespoň se pozná auto co něco vydrží a konec
Guest Scratch Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 dneska to fakt bohuzel nestiham, a jeste jsem utratil i posledni stravenku , vyplata daleko, v nadrzi sucho, aspon, ze mam legitku a pecen chleba. neni to blba vymluva, tenhle mesic mi to proste totalne nevyslo. Neon: za basak ti to poslala ada, uz ji dluzim :-)
Blizzard Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Scratch dneska to fakt bohuzel nestiham, a jeste jsem utratil i posledni stravenku , vyplata daleko, v nadrzi sucho, aspon, ze mam legitku a pecen chleba. neni to blba vymluva, tenhle mesic mi to proste totalne nevyslo. Neon: za basak ti to poslala ada, uz ji dluzim :-) Koupim od tebe kožený sedačky
Dundee Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: aka no moc nas teda dneska nebylo Tak tak, bylo to nějaký slabší, ale zase na druhou stranu to tam nehučelo jako v úlu a lidi se mohli bavit normálním konverzačním tónem;) Tak zase za měsíc;)
John Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Tak chci poděkovat všem,kteří na džbán dorazili... byla slabší účast ale zas tak hrozný to nebylo tak zase za měsíc... :papa
Pe.Tr Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 jj ani to počasí nebylo nejlepší ale přeci jen kladný postřeh ze Džbánu . Na to co jsem vše jedl a pil tak po mně chtěl jen 250,- , sem byl v šoku . Nezustalo tam něco ve finále na účtu ? Ikdyž já mu hlasil vše co jsem zkonzumoval jen jestli to odškrtal a sečetl.
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 kolik vas bylo? Takovyhc vyhruzek bylo tech, co dorazi :-) to Blizzard: tobe sedacky, jinemu volant, a za chvili to fakt vidim na tu salinu :-)
John Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Nepočítal jsem kolik nás tam přesně bylo ale můj odhad je minimálně 15lidí. Takže solidní průměr
Medvěd Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jj ani to počasí nebylo nejlepší ale přeci jen kladný postřeh ze Džbánu . Na to co jsem vše jedl a pil tak po mně chtěl jen 250,- , sem byl v šoku . Nezustalo tam něco ve finále na účtu ? Ikdyž já mu hlasil vše co jsem zkonzumoval jen jestli to odškrtal a sečetl. Pokud je Ti líto, žes platil málo, nabízím své služby - klidně budu na příštím sraze konzumovat na Tvůj účet (ale pak si na výši útraty nestěžuj).
Recommended Posts