Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty vole velká zítka ???? Já bych takhle nesjel ani z obrubníku !!!!! Ta zídka je mě tak do pasu :D:D:D

Budu jí muset vyfotit a na sraze ukázat :roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Ty vole velká zítka ???? Já bych takhle nesjel ani z obrubníku !!!!! Ta zídka je mě tak do pasu :D:D:D

Budu jí muset vyfotit a na sraze ukázat :roker:roker

:) Alespoň se pozná auto co něco vydrží :) a konec :xvul

Odesláno

dneska to fakt bohuzel nestiham, a jeste jsem utratil i posledni stravenku :grr, vyplata daleko, v nadrzi sucho, aspon, ze mam legitku a pecen chleba.

neni to blba vymluva, tenhle mesic mi to proste totalne nevyslo.

Neon: za basak ti to poslala ada, uz ji dluzim :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

dneska to fakt bohuzel nestiham, a jeste jsem utratil i posledni stravenku :grr, vyplata daleko, v nadrzi sucho, aspon, ze mam legitku a pecen chleba.

neni to blba vymluva, tenhle mesic mi to proste totalne nevyslo.

Neon: za basak ti to poslala ada, uz ji dluzim :-)

Koupim od tebe kožený sedačky :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

no moc nas teda dneska nebylo :)

Tak tak, bylo to nějaký slabší, ale zase na druhou stranu to tam nehučelo jako v úlu a lidi se mohli bavit normálním konverzačním tónem;)

Tak zase za měsíc;):D

Odesláno

Tak chci poděkovat všem,kteří na džbán dorazili... byla slabší účast ale zas tak hrozný to nebylo tak zase za měsíc... :papa :papa :papa

Odesláno

jj ani to počasí nebylo nejlepší ale přeci jen kladný postřeh ze Džbánu . Na to co jsem vše jedl a pil tak po mně chtěl jen 250,- , sem byl v šoku . Nezustalo tam něco ve finále na účtu ? Ikdyž já mu hlasil vše co jsem zkonzumoval jen jestli to odškrtal a sečetl. :myslim

Odesláno

kolik vas bylo? Takovyhc vyhruzek bylo tech, co dorazi :-)

to Blizzard: tobe sedacky, jinemu volant, a za chvili to fakt vidim na tu salinu :-)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jj ani to počasí nebylo nejlepší ale přeci jen kladný postřeh ze Džbánu . Na to co jsem vše jedl a pil tak po mně chtěl jen 250,- , sem byl v šoku . Nezustalo tam něco ve finále na účtu ? Ikdyž já mu hlasil vše co jsem zkonzumoval jen jestli to odškrtal a sečetl. :myslim

Pokud je Ti líto, žes platil málo, nabízím své služby - klidně budu na příštím sraze konzumovat na Tvůj účet (ale pak si na výši útraty nestěžuj).

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...