sucram® Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Zdravím tak po problému s alarmem a následne s ovládání centrálu z klíče přišel další problém. Auto se nezamkne ani neodemkne centrálem když mám klíč v zámku. Zkoušel jsem vytáhnout pojistku od centrálu a je dobrá. Ovšem když ji dám zpět tak auto se samo otevře. Když jej pak chci zamknout klíčem v zámku, tak se zamkne vše centrálem. Další opakování již nepřipadají v úvahu :( Můžete mi někdo poradit? Citovat
sucram® Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 tomu teď nerozumím ... baterka je dostatečně nabitá ... Citovat
pastorek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 To by mohol byť prelámaný kábel v prechodke dverí. Skúšal si to i cez spolujazdcove devere? Citovat
vendelinek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: sucram® Zdravím tak po problému s alarmem a následne s ovládání centrálu z klíče přišel další problém. Auto se nezamkne ani neodemkne centrálem když mám klíč v zámku. Zkoušel jsem vytáhnout pojistku od centrálu a je dobrá. Ovšem když ji dám zpět tak auto se samo otevře. Když jej pak chci zamknout klíčem v zámku, tak se zamkne vše centrálem. Další opakování již nepřipadají v úvahu :( Můžete mi někdo poradit? U 309ky sem kdysi měl podobnej problem,šel sem po pojistkách,obě dvě byly dobrý,tak sem prolízal po kablech,pod tap.dveří a když sem zabral za svazek u spolujezdce,začalo to cvakat,stahnul sem okno a zkoušel zamk. ,odemk.,klíčem, nějakym kouzlem se to rozchodilo Citovat
sucram® Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek To by mohol byť prelámaný kábel v prechodke dverí. Skúšal si to i cez spolujazdcove devere? jo jo přes dveře spolujezdce jsem to zkoušel, ale to by mi bylo na nic dveře spolujezdce nejsou napojeny na centrál .. pokud se nepletu dveře řidiče jsem měl kompletně rozebrané a na nic jsem nepřišel ... a pak jsem zkoušel ty pojistky. Občas to jede. Zrovna včera jsem zamykal, pak že půjdu zavřít kufr... jenže jsem nešel, auto se zamklo, pak se odemklo ... teď ... zase nic Citovat
pastorek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: pastorek To by mohol byť prelámaný kábel v prechodke dverí. Skúšal si to i cez spolujazdcove devere? jo jo přes dveře spolujezdce jsem to zkoušel, ale to by mi bylo na nic dveře spolujezdce nejsou napojeny na centrál .. pokud se nepletu dveře řidiče jsem měl kompletně rozebrané a na nic jsem nepřišel ... a pak jsem zkoušel ty pojistky. Občas to jede. Zrovna včera jsem zamykal, pak že půjdu zavřít kufr... jenže jsem nešel, auto se zamklo, pak se odemklo ... teď ... zase nic S tými spolujazdcovimi dverami som sa sekol. Nevšimol som si čo je to za auto. Sorry. Ak ti to niekedy funguje a niekedy nie tak je niekde zlý kontakt. Pri použití diaľkového ide impulz dvomi káblami priamo na motorčeky. Pri použití kľúča dáva impulz prepínač v motorčeku cez centrálnu jednotku. Najčastejšie bývajú prelámané v prechodke. Niekedy kábel vyzerá ako dobrý a drží iba izolácia. Chcelo by to premerať. Citovat
sucram® Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: pastorek To by mohol byť prelámaný kábel v prechodke dverí. Skúšal si to i cez spolujazdcove devere? jo jo přes dveře spolujezdce jsem to zkoušel, ale to by mi bylo na nic dveře spolujezdce nejsou napojeny na centrál .. pokud se nepletu dveře řidiče jsem měl kompletně rozebrané a na nic jsem nepřišel ... a pak jsem zkoušel ty pojistky. Občas to jede. Zrovna včera jsem zamykal, pak že půjdu zavřít kufr... jenže jsem nešel, auto se zamklo, pak se odemklo ... teď ... zase nic S tými spolujazdcovimi dverami som sa sekol. Nevšimol som si čo je to za auto. Sorry. Ak ti to niekedy funguje a niekedy nie tak je niekde zlý kontakt. Pri použití diaľkového ide impulz dvomi káblami priamo na motorčeky. Pri použití kľúča dáva impulz prepínač v motorčeku cez centrálnu jednotku. Najčastejšie bývajú prelámané v prechodke. Niekedy kábel vyzerá ako dobrý a drží iba izolácia. Chcelo by to premerať. OK děkuji vyzkouším a pak pisnu Citovat
kujon106 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Když už tady je obdobný dotaz, tak se přidám a zeptám se :-) - netuší někdo kde je u 106 umístěna řídící jednotka infra-centrálního zamykání? Totok mám na mysli: Citovat
MrChodny Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 nevim jak u 106ky, ale u saxa je za kastlikem spolujezdce. IR prijimac je pak u svetla na strese. Citovat
kujon106 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Já tam mám nějaký udělátko ke klimatizaci :-/ Jestli to je někde vedle něj nevím, když sem to dneska zkoumal, tak už byla tma. Ale spíš bych řekl že to bude někde jinde.. Citovat
sucram® Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 kujon106: když už jsi tu přidal to schéma. Ta dvojka pokud čtu dobře je nějaká věcička proti zlodějům? Ani nevím, že tam něco takového je ... a ještě jsem se chtěl zeptat .... k čemu je taková ta kartička Peugeot CODE? A ještě jestli nevíte jestli se dá nějak nakódovat alarm. Mám COBRU. U Vectry ... sry ... se třeba centrál kódoval tak (teď myslím klíč), že se odemklo klíčem, když byl v zapalování. Citovat
MrChodny Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Podle karticky ti v Peugeotu udelaji nahradni klic Citovat
sucram® Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: MrChodny Podle karticky ti v Peugeotu udelaji nahradni klic dík Citovat
106sport Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 Aji ja mam problem s centralem, mam vadny svazek v P dverich -mam to zlomene v te gumove pruchodce, hned u konektoru proto to opravit asi moc nepujde), proto se chci zeptat je tu nekdo kdo by umel podle VIN VF31CKFXE52165302 najit cislo dilu? Nemuzu nikde najit samostatne svazek, netusim kolik to stoji original v peugeotu a z vrakace to brat nechci. Dik moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.