Guest Scratch Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 sundavani je horsi, to je pravda :-) Citovat
King Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 taky tohle mám za sebou pár cvočků sem jich pro jistotu pak vyměnil ... zlámaný by tam asi těžko drželi :D ale na auto bych je Béďo zpátky nedával:myslim, rázem ti klesne výkon o těch skvělých 10 hřebců a budeš zase na tom na čem jsi byl... :D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 dirky zaslepit žvejkačkou,a basta:super:):D:D Citovat
Béďa Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 King: ty moje prezily vsechny, takze kupovat nemusim.. ale neboj, i s listama to jede hezky vendi.stejskal: to by mi huba upadla nez bych tohle nazvejkal.. Citovat
aka Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 myslis, ze bych s edala taky takhle odlejcit? abych pak mela jako vic koniku, vis? Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: aka myslis, ze bych s edala taky takhle odlejcit? abych pak mela jako vic koniku, vis? Určitě by to šlo, ale asi ne takhle oloupat, to by se muselo trochu jinak. S těmi koníky to moc nechápu, to jako víckrát na koníka? To přeci stačí říct, ne? Citovat
vendelinek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: aka myslis, ze bych s edala taky takhle odlejcit? abych pak mela jako vic koniku, vis? Určitě by to šlo, ale asi ne takhle oloupat, to by se muselo trochu jinak. S těmi koníky to moc nechápu, to jako víckrát na koníka? To přeci stačí říct, ne? :D:D:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super Citovat
Béďa Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 kam se to zase zvrhlo.. :D aka: pri trose snahy jde vsechno.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.