Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nevíte hodnoty sbíhavosti u 406?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevíte někdo jaké jsou hodnoty sbíhavosti kol na nápravách u 406ky? A ještě nějaké boční sklony kol??? (nebo jak se tomu říká). Přezouval jsem zpět na letní a ty gumy byly nějak blbě sjetý, zvenčí víc (přední i zadní). V pondělí jdu k jednomu klukovi na geometrii a neví jaké mají být hodnoty sbíhavosti, tak to musim někde zjistit. díky

Odesláno

Když jseš k někomu na geometrii, co nezná hodnoty, tak to bude asi dělat na betoně podle čáry, to je fakt odpovídající přístup u auta za čtvrt míle..... Co takhle vzít pár stovek a zajet na laser?

Odesláno

406 1,6 je dneska prodejny tak od 135, zalezi na roku.

predni naprava

sbihavost 0+-0,5 mm odklon 0°+-30´

zaklon rejdoveho cepu 3°30´+-30´ priklon rejdoveho cepu 11°30´+-30´

zadni naprava

sbihavost 1,5+-0,5 mm odklon -1°50´+-30´

Odesláno

Díky za info.

Jedu ke klukovi co dělá klempířinu, geometrii kontrolujou u větších bouraček po opravě podle nějakých přípravků. Lepší auta pak posílaj na laser, tvrdil mi, že ta geometrie, která vyleze od nich se na tom laseru jen jemně doladí, že jim to vychází dobře - jsem na to zvědav.

Odesláno

Mam zkusenost, ze geometrie serizena podle sablony je nekdy horsi, nez neserizovat nic. Ja si nechal seridit ted 406 na laseru a pry to rozhozene (po vymene cepu) ani nebylo. Cena je byla 350,- (pres znameho, jinak 2 nasobek)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...