Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozdíl v tom není,ty pežotí převodovky jsou háklivé na oleje,možná ten tvůj olej je kvalitnější,ale když se něco v ní

posere,první se ptají,co tam byl za olej...

[upravil dne 18/8/08 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Rozdíl v tom není,ty pežotí převodovky jsou háklivé na oleje,možná ten tvůj olej je kvalitnější,ale když se něco v ní

posere,první se ptají,co tam byl za olej...

[upravil dne 18/8/08 ozzy1956]

prave,ze jsem o tom slysel proto se tady ptam...diky za radu..

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Tak proč ho tedy někdo mění?:myslim Přece to musí být znát pokud má najeto 200 tis na jeden olej, nebo ne?

Prostě jsem výměnnou lhůtu nenašel. Ale sám si olej stejnak

měním tak co 5 let--což je u mě cca 60 tisíc km.:)

Odesláno

Peugeot doporučuje ESSO Gear Oil BV (dneska už ho moc vidět není) nebo jak doporučuje Ozzy TOTAL Transmision BV 75W-80W. Specifikace je API GL5 (to je odlišné od většiny olejů pro \"koncernová auta\", které bývají GL4.

Mě tekl převodový olej přes manžetu na poloose, servis, kde mi to měnili, tam nalil Castrol SMX (GL4) a pak když jsem to po půl roce dával kvůli nečemu jinému do Vašenda servisu, tak mi bylo taky řečeno, že raději výhradně Total BV 75W-80, že jsou ty převodovky docela citlivý... nenutili mě, ale nechal jsem ho raději vyměnit za total bv.

Odesláno
Původně zaslal: Jessie

do zavodaka davame Castrol Stafix 75W-140 a jede to super.. hold kdo maze ten jede :D:aut

no jo ale to je 500kč nebo i víc za litr-Transmision Total-180kč za litr a potřebuješ dva litry na výměnu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...